Sofiane Feghouli: 'Elhamdülillah...'

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Hes Kablo Kayserispor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Sofiane Feghouli: 'Elhamdülillah...'
Sofiane Feghouli: 'Elhamdülillah...'
GİRİŞ 02.02.2020 21:27 GÜNCELLEME 02.02.2020 21:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Feghouli, "Elhamdülillah, çok mutluyum. Tüm takım adına çok mutluyum. Mariano'yu, Henry'yi gördük bu akşam, umarım sezon sonuna kadar sakatlıklar olmaz. Hepimiz çok iyi oynuyoruz. Maçları gördüğünüz gibi birer birer kazanmaya devam ediyoruz. Umarım sezon sonunda şampiyon oluruz." ifadelerini kullandı.

"EMRE AKBABA ÇOK İSTEKLİ, TAKTİKSEL"

Sakatlıktan dönen Emre Akbaba'nın performansıyla ilgili gelen soruya Cezayirli yıldız, "Emre Akbaba kolektif anlamda oyunumuza katkı sağlıyor. Çok istekli, taktiksel olarak çok işimize yarıyor. Şimdi biraz dinlenip kupaya hazırlanmamız gerekiyor." cevabını verdi.

"TAKIMIN PERFORMANSI İÇİN MUTLUYUM"

Attığı iki golle ilgili olarak Feghouli, "Sadece 2 gol attığım için değil takımın performansı için de çok mutluyum. İki golümü eşime ve çocuklarıma armağan etmek istiyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

 

YORUMLAR 2
  • Kızıldereli 4 yıl önce Şikayet Et
    Buldunuz mahalle takimini atarsiniz
    Cevapla
  • Yeter 4 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri’ye gol atmakla olmuyor top her maç ayaklarına dolanıyor biran önce toparlan artık yoksa valizini topla git biraz top oyna ya ayıptır
    Cevapla