Galatasaray'a transferin son günü piyango!

Galatasaray, sezon başında transfer ettiği ancak sonrasın da kadro dışı bıraktığı Nzonzi'yi takımdan gönderdi ve yüksek maaş yükünden de kurtuldu. Sarı Kırmızılılar ayrıca yabancı kontenjanında da bir yer açmış oldu.

Galatasaray'a transferin son günü piyango!
Galatasaray'a transferin son günü piyango!
GİRİŞ 01.02.2020 14:38 GÜNCELLEME 01.02.2020 20:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla Roma'da kiraladığı Steven N'zonzi'nin sözleşmesini sonunda fesih etti. Sarı-kırmızılar yıldız orta saha oyuncusu için ciddi bir maddi külfetin altına girmişti. İki yıllık kiralamanın yanı sıra on altı milyon avroluk satın alma opsiyonu da vardı.

 

 

Kariyeri başarılarla dolu olan Nzonzi, Galatasaray macerasına iyi başlamış ancak daha sonrasında yaptığı davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Ve oyuncunun da ciddi bir maliyeti vardı. Yıllık ödenmesi gereken rakam üç milyon iyi yüz elli bin avroydu. Yönetim sahada verim alınamayan oyuncunun cep yakan ücretini kara kara düşünüyordu.

Kontenjan da açıldı

 

 

Roma ile görüşen sarı-kırmızılılar oyuncunun kendisine takım bulursa sözleşmesini fesih etme izni aldı. Ancak yüksek maaş talebinden geri adım atmayan 31 yaşındaki orta saha, gelen teklifleri bir bir reddetti. Transfer döneminin kapanmasına saatler kala sevindirici haber geldi. Fransa liginden Rennes ile anlaşan yıldız oyuncunun bu gelişme üzerine mukavelesi feshedildi.

Sarı-kırmızılılar oyuncunun ikinci dönem maaşı olan 1 milyon 625 bin avro ödemekten kurtulurken yabancı kontenjanından da bir isimi eksiltmiş oldu. Kısa süren Türkiye macerasından Nzonzi, 15 maçta forma şansı bulurken, bir asiste imza atmayı başardı. Sonrasında disiplinsiz hareketi sebebiyle Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 1
  • Zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    Diğer klupler GS örnek almalı biri gidiyor biri geliyor menejer parası yok yüklerinden hep son anda kurtuluyor borcu en az Allen edip kullem edip işini bitiriyor helal olsun bedavaya oyuncu alıyor garip...
    Cevapla