Nzonzi için dev talip! 'Durumunu sordular'

Fransız devi PSG'nin Galatasaray'da kiralık sözleşmesi olan ancak kadroda düşünülmeyen Steven Nzonzi'nin durumunu sorguladığı iddia edildi.

Nzonzi için dev talip! 'Durumunu sordular'
Nzonzi için dev talip! 'Durumunu sordular'
GİRİŞ 20.01.2020 09:32 GÜNCELLEME 20.01.2020 09:34

Disiplinsiz davranışları nedeniyle Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve kendine yeni bir takım arayan Steven Nzonzi için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

 

 

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve kendine takım arayan Steven Nzonzi'nin Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG ile görüştüğü iddia edildi.

Fransa basınında yer alan habere göre, PSG teknik direktörü Thomas Tuchel'in menajeri Pini Zahavi, Steven Nzonzi'nin yakın çevresiyle Paris'te bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin henüz sadece 'soruşturma' aşamasında olduğu ve ilerleyen günlerde durumun netlik kazanacağı belirtildi.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Lyon ve PSG iddiaları hakkında konuşan Steven Nzonzi, "Henüz hiçbir şey net değil. Olympique Lyon çok iyi bir takım. Ancak her şey gelecek teklife bağlı. Ben bir Parisliyim ve bütün ailem Paris'te. Her Parisli için PSG gibi bir takımda oynamak çok güzel bir fırsattır." ifadelerini kullanmıştı.

Takıma bir orta saha kazandırmak isteyen PSG'nin Juventus forması giyen Emre Can ve Napoli forması giyen Allan ile de ilgilendiği biliniyor. (Sporx)