Galatasaray'dan sürpriz transfer!

Adı bir süredir Süper Lig ekipleriyle anılan Nijeryalı futbolcu Jesse Sekidika, Eskişehirspor ile olan sözleşmesini feshetti ve Galatasaray'la anlaşmaya vardı.

Galatasaray'dan sürpriz transfer!
Galatasaray'dan sürpriz transfer!
GİRİŞ 07.01.2020 21:16 GÜNCELLEME 07.01.2020 22:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da top koşturan ve kırmızı-siyahlılardan alacakları bulunan Jesse Sekidika, artık sarı-kırmızılı formayı terletecek.

 

 

Alacakları nedeniyle Eskişehirspor'la masaya oturan ve sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Nijeryalı futbolcunun Galatasaray ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. Transferin kısa süre içerinde resmen açıklanması ve Sekidika'nın Galatasaray'ın kampına katılması bekleniyor.

Eskişehirspor'a 2018 yazında transfer olan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon 16 maçta forma giymiş ve 8 gol 2 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti.



Sekidika, Galatasaray'ın bu transfer dönemindeki üçüncü transferi oldu. Sarı-kırmızılılar geçen günlerde Monaco'dan Henry Onyekuru'yu 6 ay, RB Leipzig'den Marcelo Saracchi'yi ise 1,5 yıllık kiralamıştı.

 

 

YORUMLAR 10
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    GS BU KADRO YENİ ADAMLAR İLE KÜMEDE KALIR İŞTE deplasmanda puan alamaz istanbulda puan alır ancak başka bısey beklemeyin
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonunda kovmaya uğraşırlar.
    Cevapla
  • kuruluş 4 yıl önce Şikayet Et
    kasimpasadan aldığımız oyuncu gibi olmaz inşallah
    Cevapla
  • Dolapdereli Sarri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım belli olmaz bu işler bence önce süperlige alışması için yarım sezon Kayserispor Ankaragücü gibi sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralık verilip pişmesi sağlanmalı yedek bekleyeceğine gelişim süreci oynayarak gelişmeli
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Kariyerine yazık etti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle