G.Saray dünyaca ünlü stoper için devrede!

Galatasaray yönetimi sezon başı Atletico Madrid'ten Inter'e bedelsiz transfer olan 33 yaşındaki yıldız Godin'i kiralamak istiyor.

G.Saray dünyaca ünlü stoper için devrede!
G.Saray dünyaca ünlü stoper için devrede!
GİRİŞ 03.01.2020 09:37 GÜNCELLEME 03.01.2020 09:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Luyindama'nın şoke eden sakatlığı sonrası stoper transferini de gündemine alan Galatasaray'ın gündemine çok flaş bir isim girdi... Sarı-Kırmızılılar, Inter formasını giyen Diego Godin'le yakından ilgileniyor. Sezon başında Atletico Madrid'ten bedelsiz olarak İtalyan devine transfer olan 33 yaşındaki Uruguaylı stoperi kiralamak isteyen Galatasaray görüşmelere başladı.

ÇOK BÜYÜK BİR HEYECAN YARATTI

İstediği kadar forma şansı bulamayan Godin'inc takımdan ayrılma kararı aldığı belirtiliyor. Ancak tecrübeli yıldıza 3-4 kulüpten daha teklif geldiği öğrenildi. Kaptan Muslera'nın milli takımda yıllardır birlikte oynadığı Godin'le görüşerek iknaya çalıştığı ifade edildi. Uruguaylı yıldızın ismi taraftarlar arasında büyük heyecan yaratmış durumda.

9 YIL ATLETİCO MADRİD'TE OYNADI

Inter ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diego Godin, Uruguay Milli Takımı formasını 135 kez giyerken 8 gol attı. İspanya'da 3 yıl Villarreal ve 9 yıl Atletico Madrid'te görev yapan yıldız futbolcu sert oyun stili ve liderlik özellikleri ile tanınıyor. Godin bu sezon Inter'de 11 Serie A maçına çıktı ve takımına 1 asistlik katkı yaptı.

SADECE 8 MAÇTA 11'DE OYNADI

A. Madrid'ten Inter'e transferi büyük ses getiren Diego Godin, İtalyan devinde 8 maçta 11'de forma giyebildi. Uruguaylı stoper genellikle kulübede oturdu.

YORUMLAR 7
  • Berzah_ 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük katkısı olur,onu istemeyenler galatasarayın ezeli rakipleridir,boşuna çenenizi yormayın güneş balçıkla sıvanmaz
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    huzur evine doğru gidiyor bu iş anlaşılan...
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapmak için yorum yapan arkadaşlar bu adam geçen seneye kadar atleticonun değişmez stoperiydi bu adam gelirse savunmadaki sorun çözülür stoper dediğiniz zaman aklınıza ilk gelen stoperlerin hepsi genç mi ramos kaç yaşında thiago Silva kaç yaşında pique kaç yaşında az mantıklı konuşun
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray huzur evine döndü neredeyse 30 yaş altı futbolcu yok.
    Cevapla
  • galatasaray 06 4 yıl önce Şikayet Et
    muslera kalede olmasa şuan liderle puan farkımız 20 puandı sadece 1 oyuncuyla olacak iş değilki takımda ruh yok nasıl olsa para geliyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle