Diagne: Clement'in yakasına yapıştım

Galatasaray'dan Club Brugge'e kiralanan golcü Mbaye Diagne, kadro dışı kalmasının nedenlerini açıkladı.

Diagne: Clement'in yakasına yapıştım
Diagne: Clement'in yakasına yapıştım
GİRİŞ 30.12.2019 14:33 GÜNCELLEME 30.12.2019 14:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan Club Brugge'e kiralanan Mbaye Diagne'nin bonservisinin de alınması beklenirken, Belçika macerası beklenenden çok daha erken sona ermek üzere...

Kadro dışı kalmasının nedeni ile ilgili konuşan Mbaye Diagne, "Paris Saint-Germain maçında teknik direktör Clement, beni ısınmaya gönderdi. Isınırken yanına çağırdı, 'Oyuna gireceksin ve bize yardım edeceksin, anladın mı?' dedi. Birkaç dakika sonra oyuna girdim ve ceza sahası içerisinde düşürüldüm. Penaltı kazandık." dedi.

"HERKES BİLİR Kİ, PENALTI KAÇIRMAM"

"Senegal'de herkes bilir ki ben penaltı kaçırmam." diyerek sözlerini sürdüren Diagne, "O penaltıyı nasıl kaçırdığıma hala inanamıyorum. Ben penaltıyı atmadan önce takım kaptanı Hans Vanaken yanıma geldi. 'Penaltıyı kullanabilirim.' dedi. Ancak, ben kullanmak istedim ve kullandım." açıklamasını yaptı.

"KADRO DIŞI KALMAMIN NEDENLERİ..."

Mbaye Diagne, "Kadro dışı kalmamın tek nedeni o penaltı mı sanıyorsunuz? Değil. Ayrıca, Clement'in söyledikleri sonrasında yakasına yapıştım. Clement'in doğruları söylemediğini bilin" diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • yuvana dön 4 yıl önce Şikayet Et
    takımına geri dön. gs taraftarı seni bekliyor. senin yuvan gs. kaptan arda da geliyor. gs ı yeniden düzeltin. diagne sana söylüyoruz yuvana dön. cimbomlular
    Cevapla
  • GSli 4 yıl önce Şikayet Et
    turkiye de herkesde bilir ki sen penalti atmayi bilmiyorsun.Avrupa futbolu ile senegal ayni degil,teknik bi vurusun bile yok.
    Cevapla
  • martli 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi futbolcu olmadigindan kadro dışı kalmis olabilirmi acaba..
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Karaktersiz olduğu için kadro dışı bırakıldı
    Cevapla