Mariano'dan G.Saray'ı şoke eden cevap! 'Gitmiyorum'

Mariano ile yollarını ayırmak isteyen Galatasaray yönetimine Brezilyalı futbolcudan yanıt geldi: "Hiçbir yere gitmiyorum."

Mariano'dan G.Saray'ı şoke eden cevap! 'Gitmiyorum'
Mariano'dan G.Saray'ı şoke eden cevap! 'Gitmiyorum'
GİRİŞ 17.12.2019 11:11 GÜNCELLEME 17.12.2019 11:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ocak ayında kadroda büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da işler hiç de sanıldığı kadar kolay olmayacak.

Bazı futbolcularla yollarını ayırmak isteyen Galatasaray, oyuncuların kontratları ve yıllık ücretlerine saplanıp kalırken, takımda ilk sorun çıkaran ismin Mariano olduğu ortaya çıktı.

Devre arasında Brezilyalı sağ bekle ipleri koparmaya hazırlanan Sarı-kırmızılı yönetime 'Hiçbir yere gitmiyorum. Sezon sonuna kadar buradayım' diyen 33 yaşındaki oyuncu sezon sonuna kadar İstanbul'da kalacağını bildirirken, Abdurrahim Albayrak'ın futbolcunun menajeri Marcelo Robalinho ile bir görüşme daha yapacağı ifade edildi.

YILLIK ÜCRETİNİN YARISI ÖDENDİ

Kadro dışı kalsa bile tıpkı Linnes tribünde oturarak sözleşmesi bitene kadar Galatasaray'da kalmak isteyen Mariano 1,150 bin euro'luk alacağından vazgeçmezken, yönetimin 500 bin Euro verip Mariano'nun kontratını feshetmeyi planladığı bildirildi.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 11
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    gitme la garaoğlan falcao oynamadan 7.500 alacak sen oynayacaksın 1.150 vermeyecekler gitme kal ne olur tarık çamdaldan boşalan koltuk senindir
    Cevapla
  • sivaslı cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    ibretlik bir olay. ne hallere düştük
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bazı şeyleri biraz farkedin dünya genelinde brezilyalılar kadar paragöz insan yoktur.almayin brezilyalı ona göre sözleşme imzalayın.adama hak ettiği değerin fazlasını verirseniz helede bu brezilyalı ise......
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sözleşme yaparken bol keseden savurmayacaktınız. önce yediğiniz hurmalar sonra böyle tırmalar. alt yapı alt yapı. ne zaman uyanacaksınız. batınca mı.
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme yaparken adamlara Avrupa'da bile alamayacağı parayı verip üstüne bedava uçak biletleri evler arabalar veririsen bir yere gitmezler. Barinoldu olacak kulüp tapusunu da versinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle