Melo ve Ujfalusi Türk Telekom Stadı'nda

Galatasaray'ın davetlisi olarak Ankaragücü maçını izlemeye gelen Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi'ye maç öncesi plaket verildi.

Melo ve Ujfalusi Türk Telekom Stadı'nda
Melo ve Ujfalusi Türk Telekom Stadı'nda
GİRİŞ 14.12.2019 20:32 GÜNCELLEME 14.12.2019 20:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da daha önce forma giyen Brezilyalı Felipe Melo ile Çek Tomas Ujfalusi'ye karşılaşma öncesinde plaket verildi.

 

 

Saha kenarında düzenlenen seremonide Melo ve Ujfalusi plaketlerini, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın elinden aldı.

Taraftarların tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulunduğu Felipe Melo ve Tomas Ujfalusi, saha içinde "üçlü" de çektirdi.

 

 

"EN MUTLU GÜN KADIKÖY'DEKİ ŞAMPİYONLUK"

Maç öncesi GSTV'ye konuşan Ujfalusi şu açıklamaları yaptı:

"Burada olmak her zaman çok güzel, çok mutluyuz uzun süredir burada değildik. Melo adına da konuşabilirim. Her zaman Galatasaray ile birlikte olmak çok güzel. Umarım Galatasaray'a da şans getiririz. Burada iki şampiyonluk yaşadım ama Şükrü Saracoğlu'nda şampiyonluk yaşadığımız gün buradaki en güzel en mutlu gündü.Unutulmaz bir mutluluk"

"FATİH TERİM PATRONDUR"

Buradaki tecrübemle ilgili şunu söyleyebilirim, ben İstanbul'dan zaten bunun için gelmiştim, şampiyonluk yaşamak için geldim ve bunu başardık. İki şampiyonluğumuz da çok özel. Kupa şampiyonluğumuz da özel. Fatih hoca her zaman büyük patrondu, öyle olmaya da devam edecek. En çok da yaşadığı şampiyonluklar sebebiyle.

"KİMSE MUTLU DEĞİLDİR"

Galatasaray her zaman kazanmanın peşinde olur. Şu anki durumdan kimse mutlu değildir. Galatasaray her zaman Şampiyonlar Ligi'ni ve şampiyonluğu hedefler. Şampiyonlar Ligi'nde zor rakipler vardı, çok da istenen sonuçlar gelmedi. Şimdi takımın önünde bir yarım sezon daha var. Bundan sonra kendilerini çok daha fazla verip, mücadele edip üst sıralara çıkabilirler.

YORUMLAR 13
  • Tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu melonun su içme ve mama kabını hazırlamaya unutmayın, ara sıra kendini köpek zannedip yerlerde yürüyüp havlamaya başlıyor, kayıtları mevcuttur.
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    onu fb ye gol attığında yapıyordu. karnı acıktığından değil ! kayıtları mevcuttur.
    Cevapla
  • Derbederali 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’ın beraberliğine o kadar çok seviniyorlar ki zavallılar eee normal çünkü Galatasaray hepsine kabul ettirdi üstünlüğünü Galatasaray’ın en ufak başarısızlığı zavallıları mutlu etmeye yetiyor
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olun çok haklar yemişdiniz şimdi cikiyor ahesde ahesde
    Cevapla
  • Derbederali 4 yıl önce Şikayet Et
    90+1de de Ankaragücünden birer plaket aldılar. hahahahaha:):):)
    Cevapla
  • Bilirkişi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu başarı konusunda dibe vurmuş bir Galatasaray böyle işlerle dikkat dağıtmaya çalışıyor. Dibe vurmuş gemi ama hâlâ eskilerle avunuyorlar. 2 maçta 11gol yiyip gol atamamış hatta Muslera olmasa 20 olacaktı. Yazık ülkeme. Milli servetlerle elin kazmalarina milyon dolar öde ama gol atama. Yok, fener, yok şike, yok şampiyonluk...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle