İstanbul'a gelen Melo'dan F.Bahçe sözleri

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Galatasaray - Ankaragücü maçını izlemek için İstanbul'a geldi.

İstanbul'a gelen Melo'dan F.Bahçe sözleri
İstanbul'a gelen Melo'dan F.Bahçe sözleri
GİRİŞ 10.12.2019 20:29 GÜNCELLEME 10.12.2019 21:10
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nin çıkışında gazetecilere açıklamada bulanan Brezilyalı futbolcu, uzun bir aranın ardından İstanbul'a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 

 

İstanbul'u çok özlediğini belirten Melo, "Çok uzun zamandır görmek istiyordum. Sadece Galatasaray taraftarını değil, tabii ki onların yeri benim kalbimde başka. Türk halkının hepsini özledim. Küçük oğlum burada doğduğu için o Türk zaten. Başta çay olmak üzere her şeyi çok özledim." diye konuştu. 

Transfer için İstanbul'a gelmediğini kaydeden Melo, "Buraya esas gelmemin sebebi Galatasaray'ın beni ödüllendirmek istemesi. Galatasaray'ın her zaman kalbimde yeri var, o çok önemli. Stada gideceğim, taraftarlarla tekrar buluşacağım ve o heyecanı tekrar yaşayacağım. Sonrasında Ümit diye bir arkadaşım var, onu göreceğim. Belki onunla başka işlerimiz olacak." ifadelerini kullandı. 

 

 

"FATİH TERİM İLE HER ŞEY MÜMKÜN"

Fatih Terim ile Galatasaray'ın tekrar şampiyon olacağını söyleyen Sambacı, "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansımız kalmadı ama Fatih Terim ile her şey mümkün. Biz güveniyoruz ve Türkiye'de tekrar şampiyon olacağız. Ona güveniyoruz" dedi.

Türkiye'yi evi gibi gördüğünü de belirten Melo, "15 sene Avrupa'da oynadım ama Türkiye benim için bambaşka. Burası benim evim, buranın yeri başka. Kısa bir ayrılık oldu. Tekrar geldim, mutluyum. Türk halkını çok seviyorum" mesajını verdi.

"FENERBAHÇE MAÇLARINI HATIRLARSINIZ"

Fenerbahçe ile oynadığı maçları hatırlatan tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe maçlarından çok iyi hatırlarsınız, ben çok şov yaptım. Artık şovu taraftarlarımızdan bekliyorum, artık onlar bizi ağırlayacak. En büyük Cimbom" diyerek sözlerini noktaladı.

Felipe Melo, formasını giydiği Brezilya'nın Palmeiras takımıyla 2 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu, takımını çok sevdiğini ancak gelecekte ne olacağını bilemeyeceğine belirtti.

YORUMLAR 31
  • Memet Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi MELOOOOOO
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Anti Fener-Anti Emre
    Cevapla
  • hakın 4 yıl önce Şikayet Et
    antipatik
    Cevapla
  • Gfd 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB li ye denk gelme isirirlar
    Cevapla
  • Asi 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol kasabı. Yağ yapıyor ayak yapıyor. Gelme istemiyoruz.
    Cevapla
  • yok canım 4 yıl önce Şikayet Et
    kendi adına konus cnm
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sporcudan çok provokatör bu lakabı tam manasıyla yerinde o yaptığı hareketi sadece köpekler yapıyor ama bu kalkmış buna şov diyor. Sporcu dediğin saygılı, edepli ve ahlaklı olur, rakibini küçük göremez ama bunda hiçbiri yok. Baksın Alex’e oda Brezilyalı Fenerbahçe’nin efsanesi ama onu Türkiye’de herkes sever, sayar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle