Terim'in takımı ateşleyen PSG konuşması!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Paris Saint Germain ile yarın oynayacakları hayati karşılaşma öncesi umut dağıttı.

Terim'in takımı ateşleyen PSG konuşması!
Terim'in takımı ateşleyen PSG konuşması!
GİRİŞ 10.12.2019 10:20 GÜNCELLEME 10.12.2019 10:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 6'ncı ve son maçlar öncesi 2 puanla son sırada bulanan Galatasaray, deplasmanda oynayacağı PSG mücadelesine bileniyor.

 

 

Üçüncülük şansı Fransız ekibini yenmesi ve Club Brugge'ün de Real Madrid karşısında puan kaybetmesine bağlı olan Aslan'da Fatih Terim umudunu koruyor.

"BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE UMUT VARDIR"

 

 

Cim-Bom'un hocası, "Futbol her türlü sonuca gebe bir oyun. Avrupa Ligi'ne devam etmek için PSG deplasmanında mutlaka galibiyet almamız gerekiyor. Bunun için son düdüğe kadar savaşacağız. Önümüzde koskocaman bir 90 dakika var. Galatasaray'ın olduğu yerde, benim olduğum yerde her zaman umut vardır. Çıkıp Fransa'da bize yakışanı yapacağız. Umarım kazanırız" dedi.

PSG MAÇINA RUMEN KOVACS ATANDI

Bu arada Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda PSG ile oynayacağı maçın hakemini açıkladı.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Parc des Princes Stadı'nda çarşamba TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmada Rumen hakem Istvan Kovacs düdük çalacak. Kovacs'ın yardımcılıklarını, Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak. 4. hakem ise Marius Avram olacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 6
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    O gaz işleri 14 yabancıyla bitti hocam. Senin gaz vermeleri anlayacak topcun yok. Herkes profösyonel. Taktik, teknik, oyun okuma, dogru zamanda dogru degisiklik lazim. O da sende yok.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hagili Tugaylı Emreli Okanlı o takım yok maalesef.
    Cevapla
  • İsa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Muslera ve Ömer dışındakiler iyice ıslanmış, ateş almaz, benzin döksen fayda etmez.
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle konuşmayla olmuyor bu işler, taktik anlayış lazım, oyunu okuma kabiliyeti lazım, oyuncuyu doğru yönlendirme vs vs. Bunların hiçbiri yok terim de, yaptığı tek şey boş konuşmak, takım zaten dinlemiyor, bağırıp kafa sallamak ve en iyi yaptığı şey, ortalığı germek.
    Cevapla
  • ADALET İÇİN 4 yıl önce Şikayet Et
    FATİH TERİME FÜZE BİLE BAĞLASAN ARTIK FAYDA ETMEZ. KİBİRDEN FÜZE UÇMAZ. olan galatasaraya oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle