Mustafa Cengiz: Ömer Bayram'ın süper güçleri var

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Trabzonspor maçındaki VAR yönetimini eleştirdi.

Mustafa Cengiz: Ömer Bayram'ın süper güçleri var
Mustafa Cengiz: Ömer Bayram'ın süper güçleri var
GİRİŞ 03.12.2019 20:23 GÜNCELLEME 03.12.2019 20:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSYİAD'ın düzenlediği gecede açıklamalarda bulundu. 

Trabzonspor maçındaki VAR yönetimini eleştiren Cengiz, şu ifadeleri kullandı:

"Ömer Bayram'ın süper güçleri var"

"Trabzonspor seyircisine ve başkanına teşekkür ederim. En ufak küfür olmadan bizi ağırladılar. Şiddetli yağış altında her iki takım da ölümüne oynadı. Ömer Bayram, haklı da haksız da olsa onu yapmamalıydı. Onu onaylamıyorum. Her türlü kartı da verebilirdi özgür. Rakip futbolcunun yerde kalmasıyla Ömer'in süper güçlerinin olduğunu düşünmeye başladık. El bile sıkışmaya korkuyoruz.

 
"Galatasaray tarihinin TFF'den en fazla ceza almış başkanıyım. Bir şeyler deyince de ağlıyor diyorlar. Bu rakiplerin bakış açısı. Tepki çeşitlik şekillerde verilir. Biz düzeyli bir şekilde tepki verdik. Sadece konuşmakla olmaz. Haklı olmalısınız. Sizin bakış açınızla karşıdakinin bakış açısıyla örtüşmesi gerekir. Kendi haklarımızı savunmada görebileceğiniz en sert mücadeleyi veriyoruz."

"VAR'ın teknik elemanları arttırılmalı"

"VAR hakemlerine görüntüler gelmiyor, orada bir teknik ekibe geliyor. O teknik ekip bu görüntülere bakıp monitöre veriyor. Hakem uyarılırsa bakılıyor. Art niyet aramıyorum. Gördüğümüz kadarıyla bu görüntüler geldiğinde teknik ekibin VAR ve AVAR hakemine bu görüntüleri vermesi gerekiyor. Biz 1 saat sonra bunun farkına vardık. Yayıncı kuruluş kötü niyetli olsa bunu vermeyebilirdi. Yayıncı kuruluş iki yıldır, taşerona veriyor, eskinden direkt kendi çekiyordu."
 
"TFF'deki VAR'ın teknik elemanlarının artırılması gerekiyor. Maç bittikten 1 saat sonra gelen bu görüntüler kimseyi mutlu etmez. Biz adil bir yarışta şampiyon olmak isteriz."
 
"Falcao'yu diyelim ki sadece Galatasaray istedi diyelim bu da bizi mutlu eder. En az 2 sene burada oynamak istiyor. En iyi randımanı verecektir. Falcao gerekeni yapacaktır."

YORUMLAR 8
  • salı 4 yıl önce Şikayet Et
    FATİH TERİM İSTİFAAAaaa
    Cevapla
  • Gs lı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali palabıyık bir gs düşmanı penaltıyı vermedi yine bir daha gs maçını yönetmesin
    Cevapla
  • Duyulmayan biri 4 yıl önce Şikayet Et
    3.sınıf topçuyla anca sonuca razı olunur.
    Cevapla
  • Duyulmayan biri. 4 yıl önce Şikayet Et
    Adı sanı duyulmamış 3.sınıf topçuyu ne kadar parlatmaya kalkarsan o kadar elenirsin nokta....
    Cevapla
  • CİMBOMLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ironi yapmış, o şiddette bir vuruşla adamın devrilmesine gönderme yapmış.
    Cevapla
  • Canca53 4 yıl önce Şikayet Et
    Adil yarıştan bahsederken geçen sene sizi şampiyon yaparlarken adil yarş yoktu demeki hiç bahsetmedim sayın başkan geçen sezon aceba var yokmu idi şimdi aklınıza geldi senin başkan yardımcın değilmi idi var daki bütün kayıtlar elimizde diyenler siz degilmiyidi cikmisin adil olmaktan bahsediyor sun adaleten bahsedecek enson takım Galatasaray ve Fenerbahçe dir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle