Fatih Terim'den sakatlık isyanı! 'Milli felaket'

Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Başakşehir'i konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sakatlık problemleri sebebiyle sürpriz bir kadro tercihinde bulundu.

Fatih Terim'den sakatlık isyanı! 'Milli felaket'
Fatih Terim'den sakatlık isyanı! 'Milli felaket'
GİRİŞ 22.11.2019 20:00 GÜNCELLEME 22.11.2019 20:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Belinde bulunan sakatlık sebebiyle Uruguay Milli Takımı'ndan erken dönen Muslera, son güne kadar oynamak istedi ancak ağrıları azalmayınca kaleye Okan Kocuk geçti. Fatih Terim, Andone ve Falcao'nun yokluğunda forvette Adem Büyük'ü kullandı.

 

 

NZONZI VE BELHANDA KULÜBEDE

Galatasaray taraftarlarıyla bir tartışma yaşayan Younes Belhanda'nın bir kez daha yedek kulübesinde yer aldığı Sarı-kırmızılılarda Steven Nzonzi de üst üste 3. maçta Terim'den formayı kapamadı ve orta sahada Ömer Bayram ile Lemina yer aldı.

 

 

3'LÜ DEFANSA DEVAM

Sezonu kapattığı belirtilen Luyindama'nın eksikliğinde ise defansta Marcao, Ahmet ve Donk görev aldı. Öte yandan bu sezon beklentilerin altında kalan Nagatomo da yedek kulübesine çekilirken, formayı Emre Taşdemir kaptı.

Galatasaray'ın 11'inde Okan, Emre, Ahmet, Donk, Marcao, Mariano, Ömer, Lemina, Feghouli, Babel, Adem Büyük isimleri yer aldı.

YEDEKLERDE SÜRPRİZ İSİM!

Galatasaray'da Belhanda, Nagatomo, Nzonzi gibi oyuncular yedek kulübesinde yer alırken, 2003 doğumlu stoper Emin Bayram da kendisine maç kadrosunda yer buldu.

Sarı - kırmızılı kulüp, altyapıdan yetişen genç futbolcuyla 1 Kasım'da profesyonel sözleşme imzalamıştı. Emin Bayram ile 2021-2022 sezonu sonuna kadar kontrat yapılmıştı.

Bu sezon U19 takımıyla 5 maça çıkan Emin Bayram, 1 de gol sevinci yaşadı.
Galatasaray'ın yedekleri ise şu şekilde: Batuhan, Seri, Selçuk, Belhanda, Jimmy Durmaz, Emin Bayram, Taylan, Nagatomo, Nzonzi, Emre Mor

FATİH TERİM: MİLLİ FELAKET

Teknik direktör Fatih Terim, maç öncesi yaptığı açıklamada eksiklerle ilgili şu sözleri kullandı:

"Bu seneki milli aralarda sıkıntı çekiyoruz. Milli felaket desek de yeridir. Takımımız için önemli de oyuncular. 1 kişi 1 kişi gidiyorlar milli takımlara ama hepsi de oynuyor. Bunun daha da ağır olanı çok büyük bir saat dirimi seyahatteler. Bu sabaha karşı geldi Luyindama. Var tabii bir sakatlık ama bir arada olunca, aynı tarihlere denk gelince sıkıntı yaratıyor ama inşallah üstesinden geleceğiz. Bugün kadroda olanlar Şampiyonlar Ligi'nde kadroda yoklar, ne yazık ki öyle bir sıkıntımız var. İki maçı da düşündüğümüz zaman birtakım sıkıntılar var ama hepsinin üstesinden geleceğiz inşallah. Bu maçı da henüz oynamadık, maç sonu tablo ne olacak bilmiyoruz. Bizim oynayacağımız tüm rakipler neredeyse milli arada kendilerini toparlıyorlar ama biz talihsizliklerle karşılaştık açıkçası."

YORUMLAR 17
  • Doğuş 4 yıl önce Şikayet Et
    En büyük zarar Mariano. Gol de onun bölgesinden geldi. Çok yanlış yer tuttu. Rakibi ile topun arasında olmalıydı.
    Cevapla
  • SporSever 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih'i dinleyen birisi, milli takımlara başka Bir takımın oyuncu göndermediği o sanacak. Bize göre milli felakat Fatih Terim'in kendisi. Hem maddi hem de manevi.
    Cevapla
  • imParator 4 yıl önce Şikayet Et
    11 yabancı oynatma sen de 6s de türk kalmadı mı parator
    Cevapla
  • RECAİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek milli felaket.İşin gücün anlamsız cümleler kurmak.
    Cevapla
  • milli kazanç 4 yıl önce Şikayet Et
    milli felaket demiş sayın terim! halbuki milli kazanç olmuş yerli futbolcuları oynatması ve kadroda yer vermesi! nagatomo ne yapıyor da oynatıyordu yada defans luyindama kaç maç hatasız oynamış? Türk takımlarını bu işe yaramaz ve milyon dolarlık ücretleri olan yabancılar bitirecek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle