G.Saray'dan 'asker selamı' açıklaması! 'Gol atarsak...'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Şampiyonlar Ligi'nde gol atmaları halinde "Asker Selamı" vermeyi düşüneceklerini ifade etti.

G.Saray'dan 'asker selamı' açıklaması! 'Gol atarsak...'
G.Saray'dan 'asker selamı' açıklaması! 'Gol atarsak...'
GİRİŞ 09.11.2019 16:27 GÜNCELLEME 09.11.2019 16:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

"Şampiyonlar Ligi'nde gol atarsanız, asker selamı vermeyi düşünür müsünüz?" sorusunu cevaplayan Cengiz, "Düşünürüz. Biz kendimiz zaten selam veriyoruz. Kulüpler Birliği olarak da bir bildiri yayınladık. Bizim duruşumuz belli. Coğrafyamızki sorunlar, bu kuşağın üzerine sorun oldu. Biz gelecekler kuşaklara uğraşıyoruz. Biz bu konuda böyle düşünüyoruz" dedi.

Galatasaray'ın kupalara kaldırmaya devam edeceğini ifade eden Cengiz, "Dümdüz bir çizgi izlemek mümkün değil. Hele böyle bir ortamda, bütün parametrelerin, dinamiklerin değiştiği futbol dünyasında sürekli aynı neticeyi almanız mümkün değil. Dünyanın en pahalı kadrolarını kuran takımlar için de geçerli, Galatasaray için de geçerli, herhangi bir takım için de geçerli. Fakat, Galatasaray'ın çizgisi, nasıl biz kuruluşumuzdan bu yana 95 kez kupa kaldırmışsak yine kupaları kaldırmaya devam edeceğiz. Bundan emin olabilirsiniz" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 11
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Gol atamayacağınıza göre sorun yok
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz düşüne durun iBB spor yapsın zaten 11 yabancı ile çıkıyorsun adamların hepsi Para için çıkıyor ben olsam gol bile atmam birde uefa ile mi uğraşacağım diye...
    Cevapla
  • Svs 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem 15 yabancı bu yabancılara hu teknik direktör olmaz. Adama ancak hara kura diyerek Türk futbolcuları gaza getirir. Yabancı gaza gelmez bununla. Her imparator birgün yaşlanır, gücünü kaybeder buda kaybetti. Yeter terim yeter. Son kullanma tarihi bitti terimin
    Cevapla
  • Fatih Akman 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle diyor adamı gönderiyorlar sonra ağla sızla Terim gelsin diye. Yahu hersene şampiyon olamazsın, böyle birşey yok.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Güleyim mi, ağlayayım mı bilemedim bu cevaba
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendileriyle dalga geçiyorlar)) gol atarsak selam veririz demiş,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle