Madrid'de G.Saray isyanı! 'Formayı çıkarın...'

Galatasaraylı taratarlar, Bernabeu'da ilk yarıda gelen 4. golün ardından oynanan oyuna ve oyuncuların mücadele etmeyişine isyan etti.

Madrid'de G.Saray isyanı! 'Formayı çıkarın...'
Madrid'de G.Saray isyanı! 'Formayı çıkarın...'
GİRİŞ 07.11.2019 00:07 GÜNCELLEME 07.11.2019 00:09
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinin ilk devresinin sonunda sarı kırmızılı taraftarlardan tepki geldi.

Maç başından itibaren Bernabeu'da 66 bin Real Madrid taraftarına rağmen sesini duyuran ve tezahüratlarına ara vermeyen 3 bin sarı kırmızılı taraftarlar, 4-0'dan sonra tepki tezahüratlarında bulundu. Galatasaraylı taraftarlar, önce "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın!" tezahüratı yaptı.

Bu tezahüratın ardından, "Formayı çıkarın, çıplak oynayın." sesleri Bernabeu'da yükseldi.

 

 

YORUMLAR 50
  • ASAF 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık! Çok yazık.. Yabancı futbolcu sınırlandırması geri gelmediği takdir de TÜRK FUTBOLU bitmiştir. Kimse Avrupa da başarı beklemesin. Bir FB'li olarak GS'nin dünkü haline çok üzülüyorum. Sahada bir tane TÜRK FUTBOLCU olmaz mı yaa... Emin olun ki, en kötü TÜRK FUTBOLCU bile yabancı takımlara karşı en iyi yabancı futbolcudan daha iyi oynar.. Geçmişte bunun bir çok örneği var..
    Cevapla
  • altı kasım vakası 4 yıl önce Şikayet Et
    Onları anlayacak Türkçe bilen oyuncu var mıydı ki ...
    Cevapla
  • Terim istifa 4 yıl önce Şikayet Et
    Koşmayan mücadele etmeyen umursuz bir Galatasaray tıpkı sezon başından beri terim’in Tavrı takıma yansımış hep şikayet eden hatada ısrar eden çözüm getirmeyen biri sürekli transfer istemekle olmaz bu işler zaten ekonomi kötü zamanında doğru transferleri yapsaydın şimdi elindeki malzemeye en iyisini yapmaya çalışmalı elindeki malzemeyi doğru kullanmalı hatada ısrar etmemeli
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan o parayı garibana verseniz 90 dakika durmadan koşar be! Hem yazık, adı türk içinde birtane türk yok nerdeyse hepsi yabancı
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç birşeyimizde istikrar yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle