Terim: Bale, G.Saray'da olsun isterim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Real Madrid maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Terim: Bale, G.Saray'da olsun isterim
Terim: Bale, G.Saray'da olsun isterim
GİRİŞ 05.11.2019 20:46 GÜNCELLEME 05.11.2019 20:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kaybedecek bir şeyleri olmadığını söyleyen Terim, "Matematiksel olarak baktığımızda, çok net görebiliyoruz. Kaybettiğimiz takdirde Şampiyonlar Ligi değil, artık UEFA tarafına bakacağız, bakmak zorundayız gibi bir tablo var. Biz teknik adamlar, dışarıdaki söylemlerle içerideki eylemlerin beraber gitmesini isteriz. İnşallah da böyle olur. Dediğimiz gibi kaybedecek pek bir şeyimiz yok. Bu düşüncede olabiliriz ama baştan itibaren bu oyun içinde olmayabiliriz." ifadelerini kullandı.

"BALE BİZDE OLSA MEMNUN OLURUM"

Gareh Bale'in kadroda olmaması ile ilgili görüşleri sorulan deneyimli hoca, "Bu oynamazsa, bu oynarsa diye bir şey düşünmedik. Hangisi 1, hangisi 2 numara oynar, çok düşündükten sonra verilecek kararlardır. O yüzden az güçlü, çok güçlü diyemeyeceğim, hepsi güçlü oyuncular. Bale Galatasaray'da oynasa tabii ki memnun olurdum. Ama burada Real Madrid'in kendi oyuncularının oynayıp oynamaması gibi bir konuyla ilgili çekimser kalmak istiyorum ama Bale'in iyi futbolculuğuna itirazım yok. Belki dünyanın en süratli oyuncularından, iyi bir solak. Oynatır ya da oynatmaz, bunun kararını teknik adam verir. Bu sadece Real Madrid'de değil, Galatasaray'da da, Juventus'ta da, Inter'de de, her yerde böyle. Bu niye oynamaz diye tartışma olur." cevabını verdi.

"KORKMAYI GEREKTİRECEK BİR ŞEY YOK"

Gol sorunu yaşamaları ile ilgili çözümün ne olacağı sorulunca Fatih Terim, "Gol atmamış olabiliriz ama Galatasaray gol kralları çıkarmış bir takım. Galatasaray felsefesi atak olan bir takım. Gol pozisyonu üretmiş ama gole ulaşamamış. 1,5 dakika içinde bulduğumuz 3 net pozisyondan birini gole çevirsek, oyun Galatasaray lehine gelecek ve başka bir oyun olacaktı ama Real Madrid karşısında 1-0 geriden oynamak kolay değil. Ne yapmamız lazım, gol atmamız lazım. Muhakkak burada Real Madrid ile oynamak kolay değil ama biz dünyanın her tarafında, her takımla oynadık. Kaybetmekten korkmayan bir takım istiyorum açıkçası. Kaybettiğinizde riziko bize, sorumluluk almak bize, oyuncuların herhangi bir şeyle alakası yok, o yüzden korkmalarını gerektirecek bir şey de yok. Burada Real Madrid'e yenilseniz size kim ne diyecek? Real Madrid'i yenerseniz olay." diye konuştu.

"HERKESE İHTİYACIMIZ VAR"

Takım ile ilgili bilgi veren tecrübeli antrenör, "1-2 sıkıntımız var, Yuto başta olmak üzere. Bazı değişiklikler olabilir. Hiç akılda olmayan bir sakatlık geçirdi Şener, hem de iyi oynarken, burada kullanabileceğimiz bir oyuncuydu. Bir oyuncumuzun daha sakatlığı var. Hep beraber oynayacağız.Son takımın halinden, tavrından, saha içindeki duruşundan memnunum, bu maçı birlikte oynayacağız. Aralık ayında 9 maçımız var, Kasım ayında da var. Bunların hepsini bir araya getirdiğimizde herkese ihtiyacımız var. 1-2 oyuncuya karar vermedim henüz." mesajını verdi.

Real Madrid'deki Bale krizi ile ilgili görüşleri de merak edilen Terim, "Her teknik adamın bir tarzı vardır. Ben bir başkasının yerine karar veremem. Ben çok sert bir tepki gösterebilirim, bir başkası hiç oralı olmayabilir. Bir başkası idare etme yönüne gidebilir. Ben genel olarak yönetmeyi tercih ederim idare etmektense. Adalet ne gerektiriyorsa, onu uygularım ben. Okuyoruz ki, Real Madrid'de bir Bale problemi var. Ümit ederim, Real Madridliler'in hoşlanacağı bir sonuç çıkar" diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 14
  • Fatih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün 6 kasım, ne mübarek gün
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin sakatlarini toplar paralari sacar ama devletine vergisini odemez bilin bakalim kim bu belesci takim
    Cevapla
  • medat mıriç len:D 4 yıl önce Şikayet Et
    fenevbaçedir kesin :D
    Cevapla
  • gök Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    kim olacak fb tabiki yeri gelince devleti tehdit de eder yok 25 milyonu sokağa dökerim diye.
    Cevapla
  • esedullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe olabilir mi
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca Efendine söyle o maddi sorunu haleder, Real Madrid ücretsiz kiralar size.
    Cevapla
  • Anlamadım 4 yıl önce Şikayet Et
    İSpanyol basını 3-5 kere Bale ile ilgili soru sorup durdu Terim’e sanki Bale Galatasaray’da oynuyor da terim oynatmıyor sandım İspanyol medyası da bizim ki gibi ilerizekalı
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele bi sakatlansın, yaşlansın sonra itelerler size.. Falcao misali...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle