Andone'ye Real Madrid motivasyonu!

Florin Andone, Radamel Falcao'nun yokluğunda kalitesini göstererek uzun süre tezahürat aldı ve Real Madrid maçı için moral verildi.

Andone'ye Real Madrid motivasyonu!
Andone'ye Real Madrid motivasyonu!
GİRİŞ 02.11.2019 12:45 GÜNCELLEME 02.11.2019 12:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiliz temsilcisi Brighton'dan kiralanan Florin Andone, Radamel Falcao'nun yokluğunda Galatasaray'ın en önemli gol silahı olarak forvetteki yerini almıştı. Real Madrid maçında da takımın gol ayağı olacak

 

 

Rizespor maçında mücadelesi ile dikkat çeken Rumen oyuncu, fileleri havalandıramasa da 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmadı ve çok çalıştı.

Sarı- Kırmızılı taraftarlar da maçın bitmesine kısa süre kala Andone tezahüratları yapmaya başladı. Bitiş düdüğü sonrasında da 26 yaşındaki oyuncuyu alkışlarla soyunma odasına gönderdi.

 

 

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Sezon başında yapılan transferler sonrasında Galatasaray taraftarı kombinelere hücum ederken 45 bin toplu bilet satışı gerçekleştirilmişti.

Türk Telekom Stadı'nda bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 maçta 44 bin ortalama yakalayan sarı-kırmızılılar, kötü sonuçlar ve isteksiz futbol sonrasında taraftarını stattan kaçırdı. Rizespor maçında tribünlerin büyük bölümü boş kalırken tribünde sadece 29 bin 861 taraftar vardı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • salim29 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok hırslı helal böyle devam
    Cevapla