Falcao'nun dönüşüne Caner Erkin freni! 7 ay...

Galatasaray sağlık heyeti, 3 sene önce Caner Erkin'in Beşiktaş'ta başına gelenleri yaşamaması için Falcao'nun dönüşünde aceleci davranmıyor.

Falcao'nun dönüşüne Caner Erkin freni! 7 ay...
Falcao'nun dönüşüne Caner Erkin freni! 7 ay...
GİRİŞ 31.10.2019 09:58 GÜNCELLEME 31.10.2019 09:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 1 Ekim'de oynadığı PSG maçından sonra aşil tendonunda zorlanmaya bağlı ağrı oluşan Radamel Falcao'ya aşil tendinopatisi teşhisi kondu.

İspanya'daki özel doktorunda iğne olan Falcao'nun 3 hafta topa dokunması yasaktı ve bu süreçte hızlı tempoda yürüyüş bile yapmadı. Bir haftadır fizyoterapist eşliğinde çalışan Kolombiyalı golcü, yüzde yüz hazır olmadan oynatılmayacak.

3 sene önce Falcao ile benzer sakatlığı (aşil tendiniti) yaşayan Beşiktaşlı Caner Erkin, tam iyileşmeden oynadığı için aşil tendonunu koparmış ve 7 ay sahalardan uzak kalmıştı. Caner'in başına gelenleri bilen sarı-kırmızılı yetkililer, dinlenmekten başka çaresi olmayan Falcao'ya baskı yapmıyor.

AYRI ÇALIŞMAYA DEVAM

Çaykur Rize maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Falcao dün de takımdan ayrı fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinde çalıştı. Grip olan Belhanda ise idmana katıldı. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 12
  • Zırzop 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabii caaanıııım!
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    Yersen!
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalitesi tartışılmaz ama Falcao bu dönemde oynasa da birşey fark etmezdi, dünyanın 1 numaralı forveti de olsa ceza sahası çevresinde top ile buluşturamazsanız bir katkısı olmaz, orta saha ve kanatlar forvetleri beslemiyor.
    Cevapla
  • HAKAN KARABULUT 4 yıl önce Şikayet Et
    kupada gördünüz Anadolu takımları süper lig takımları ni ne hale getirdi verin kardeşim alt yapıya Anadolu kulüplerine parayı bakın kaç tane falcao çıkar haram zıkkım olsun verilen paraya
    Cevapla
  • HAKAN KARABULUT 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre Belözoğlu kırık kaburga ile oynuyor beyfendi dinlendiriliyor, bu yabancı futbolculara merakınız ne zaman bitecek acaba, bence hiç yormayın küçük enisteyi dinlensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle