Terim açıkladı! "Takımdan göndereceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'a mağlup oldukları maçın ardından Ocak'ta bazı isimleri takımdan göndereceklerini açıkladı.

GİRİŞ 27.10.2019 21:42 GÜNCELLEME 28.10.2019 09:35
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş maçı sonrası konuştu. İşte Fatih Terim'in açıklamaları...

 

 

"MAALESEF BAZI ŞEYLER OLMUYOR"
 
Karşılaşmayı değerlendiren Fatih Terim "Oyunu değerlendirmeden önce Galatasaray'ı değerlendirelim. Gerek bireysel olarak, gerek takım olarak her şeyin farkındayız. Taktik, oyuncu tercihleri, hepsinin farkındayız. Bunları değiştirmeye de çalışacağız. Bir yerden başlarsak, o eşiği geçeriz diye oyuncu ısrarım var. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz ama maalesef bazı şeyler olmuyor. Onunda mesajlarını küçük küçük veriyorum. İsyanım bundan. Kimseye bir kabahat bulmak istemiyorum. Ben varken, sorumlu benim, öyle bir sıkıntı yok" dedi.

 
"BEDEL ÖDÜYORUZ"
 
Açıklamalarına devam eden Fatih Terim "Galatasaray gibi oynamamız için uğraşıyorum. İlk yarı ilk 10 dakika iyi değildik. İkinci yarı hiçbir şey yokken gol yiyoruz ve buna da cevap veremiyoruz. Galatasaray gibi oynamak için Galatasaray gibi mücadele etmeliyiz. Bunu biliyoruz. Çarşamba - Pazar oynadığımız için bazı şeylere engel olamıyoruz. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Lig devam ediyor. Gerek Şampiyonlar Ligi'nde gerek Süper Lig'de böyle oynamaya inşallah devam etmeyeceğiz. Böyle oynamaya devam edersek, çok sıkıntılar olabilir. Düşünebiliyor musunuz, Şampiyonlar Ligi'nde kim çıkarsa çıksın demeyen Fatih Terim var. Demek ki bazı şeyleri görüyoruz ama çok şeyi söyleyemiyoruz. Bedel ödeyen varsa benim. Birinin canı yanıyorsa, benim canım yanıyor. Bedel ödüyoruz, ödemeye devam ederiz." diye konuştu.  
 
"SON ŞANSLARINI VERDİK..."
 
Ocak'ta takımda ayrıllar olacağının sinyalini veren Fatih Terim "Değişmesi gerekenleri değiştireceğiz. Bunu herkes için söylüyorum. Galatasaraylılar olarak bu kadar süre böyle oynamaya alışkın değiliz. Dediğim gibi, son şansları bazılarına verdik. Ocak'a kadar bizimle tabii ki olacaklar ama ısrarım, eşiği geçmek için demek ki geçemiyoruz. Bundan sonra herkes oynayacak. Bizim istediğimiz şekilde oynayacaklar. Bir takım şeyleri yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 123
  • Doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncular sizi dinleyecek , siz oyunculrı değil . disiplin yüzde 100 olacak , bu vakte kadar futbolcuları korudun onların keyfi oyunlarına dokunmadın bi ağızlarına biberon vermediğin kaldıydı. medyadada çıkıp savundun adam lar laşkalaştı .. fenerden hic ders alamadınız. kazanmak istemeyen bi Terim asla görmemiştim bu seneye kadar . keyf i oynayan takıma '' kaybetmekten korkmayın '' nedir Allah aşkına ...
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam seni seviyoruz senin gitmeni rakipler istiyor senin gitmen demek meydanın onlara kalması demek rakip takımların yandaşlarıda biliyor ki sen gidersen onlar şampiyon olur aylawyu imparator fatih terim
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kazık cak
    Cevapla
  • Rasim 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce sen git çakma kabadayı!
    Cevapla
  • Gs cimbom 4 yıl önce Şikayet Et
    Hersey olur gider ama davul zurnalarla karsiladigimiz falco nerede guzzle kaziga oturtular Galatasaray yi he yavrum hey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle