Terim'den derbide Lemina sürprizi!

Fatih Terim, Beşiktaş derbisinde orta sahada Nzonzi ile Lemina'yı birlikte oynatmayı düşünüyor.

Terim'den derbide Lemina sürprizi!
Terim'den derbide Lemina sürprizi!
GİRİŞ 24.10.2019 09:42 GÜNCELLEME 24.10.2019 09:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Real Madrid maçını kaçıran Lemina'nın Beşiktaş derbisinde forma giymesi bekleniyor. Fatih Terim, orta sahada Nzonzi ile Lemina'yı birlikte oynatmayı düşünüyor.

Doktorların yoğun çabasına rağmen Real Madrid maçına yetiştirilemeyen Lemina'nın Beşiktaş derbisinde forma giymesi bekleniyor.

Takımla idmanlara başlayan yıldız futbolcunun tamamen iyi duruma gelmesini bekleyen teknik direktör Fatih Terim, orta sahada Nzonzi ile Lemina'yı birlikte oynatmayı düşünüyor.

Real Madrid maçının en kötülerinden olan Seri ise kulübeye çekilecek.

YORUMLAR 9
  • Vicdan 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim;bu gune kadar 100 milyon dolardan fazla bir transfer hatasi yapmistir.En son kazigi ise falkao.Yeter artik.Transferden anlamayan bir teknik heyet ve yonetim Galatasarayi iflas ettirirler.Yabanci sayisi 5 ile sinirlandirilmali.Takimlarimiz yabanci sayisi azken daha iyi sonuclar aliyorlardi.Milli takimlarda oynamayan oyuncularin transferleri yasaklansin.Bu gidisle Milli takimda oynayacak adam bulamayacagiz.
    Cevapla
  • Harbici 4 yıl önce Şikayet Et
    Ndiayeden çok daha kötü bu seri beş para etmez agresif deyi sut yok kafa yok ceza sahadına girme yok defans yönü zatıf tam bi transfer fiyaskosu
    Cevapla
  • Çözüm basit 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon arasında Lemina ve Seri’yi, N’dyaye’nin kulübüne kiralama haklarınızı devredip N’dyaye’yi geri getirin. Hiç maceraya gerek yok. Çözüm bu basit.
    Cevapla
  • takım süper 4 yıl önce Şikayet Et
    valla aldığımız oyuncuların hepsi iyi çıktı. falcao, nzonzi, lemina, andone, seri hepsi iyi topçular. gs reale yenildi ama yenmekten beter etti.
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel espiri.
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahsettigin. Reali. Her zaman böyle bulamasin buldunmu tarifesini vereceksin.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Zahmet olacak hocam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle