Erman Toroğlu: Bu Falcao işinin sonu biraz sakat

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle dört maç kaçıran Radamel Falcao ile ilgili olarak flaş sözler gündeme geldi.

Erman Toroğlu: Bu Falcao işinin sonu biraz sakat
Erman Toroğlu: Bu Falcao işinin sonu biraz sakat
GİRİŞ 23.10.2019 12:33 GÜNCELLEME 23.10.2019 12:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Monaco'dan transferi Radamel Falcao'nun sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle forma giyememesi, futbol gündeminde en çok konuşulan konulardan biri olmaya devam ediyor.

Radamel Falcao'nun Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Sivasspor ve son olarak Real Madrid karşılaşmasında oynamaması, Kolombiyalı golcünün durumuyla ilgili birçok endişeyi beraberinde getirdi.

Eski hakem Erman Toroğlu, Falcao'nun Galatasaray'da forma giyememesiyle ilgili olarak dikkay çeken yorumlarda bulundu. Erman Toroğlu, "Ey Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim... Siz Falcao'yu neden ve niçin aldınız? Eğer Falcao bu maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacak." dedi.

Falcao ile ilgili Galatasaray yönetimi ve teknik heyetine mesaj gönderen Erman Toroğlu "Bilmediğimiz bir şey varsa açıklayın da öğrenelim. Çünkü bu işin sonu biraz sakat gibi geliyor bana." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 15
  • Türkmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu pili ünlü futbolcular böyle. Gelirler bir iki maç oynarlar, sonra sakatlıklar başlar ve sözleşme sonunda parayı alır gider. Genç iken neden selam vermiyorlarda gözden düşünce veriyorlar. Çünkü ünlü ya, iyi oyuncu ya.
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde fb de van persie diye bir topçu varmış müzmin sakatmış, gs liler bu duruma hep gülermiş derken derken gs ye falcao diye bir topçu gelmişşş
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Erman senin bilmediğini, herkes biliyor.Falcao sakaaatttt! Yani GS kazıklandı. Yani paralar cukkaaa! Yani sermayeyi kediye yüklediler?
    Cevapla
  • ziyaaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    sakat adamin peşinden kac ay kostunuz. adam sizin kadar koşmadi sahada. yazik abdurrahim bey.
    Cevapla
  • esedullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu ermana ve ona inanan taraftarlara en güzel cevabı sene sonunda şampiyonlukla vereceğiz inşaallah. Falcao da gol kralı olacak inşaallah. Adam sakat olsaydı ve transfer edilseydi kasımpaşa psg fener maçlarında oynamazdı herhalde. Bu maçlarda yorulmuş ve kamp görmediği için tam kondisyonlu olmadığını düşünüyorum. Yani bir van persie değil kimse boşuna heveslenmesin o aptallığı fener yaptı. İnşallah bir kaç hafta içinde takım oturur ve gğzel maçlar izleriz
    Cevapla
  • ormancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahte isimle yorum yapmaya alışan sahte Sabri, ilkokul çağındaki Sabri, Erman Toroğlu ankaragücü taraftarıdır.
    Cevapla
  • çetin 4 yıl önce Şikayet Et
    adam monacoda kamp yaptı, maçlara bile çıktı. yaz boyunca öyle bir büyülediler ki sizi falcao peygamber deseler iman edeceksiniz. adam kronik sakat da olabilir. kaldı ki yaşlı da zaten. hem fener rvp de kazık yedi, siz falcaoda kazık yiyemez misiniz?
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    erman gsli bu arada
    Cevapla
  • gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    hahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle