Linnes suskunluğunu bozdu! "Bir anda dışarıda kaldım"

Galatasaray'ın 14 yabancı kuralı nedeniyle sözleşmesini ocak ayına kadar askıya aldığı Martin Linnes, Norveç basınına konuştu.

Linnes suskunluğunu bozdu! "Bir anda dışarıda kaldım"
Linnes suskunluğunu bozdu! "Bir anda dışarıda kaldım"
GİRİŞ 03.10.2019 17:06 GÜNCELLEME 03.10.2019 17:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Martin Linnes, Norveç'in Dagbladet gazetesine açıklamalarda bulundu.

14 yabancı kuralı nedeniyle sözleşmesi ocak ayına kadar dondurulan Martin Linnes, "Beklemediğim bir durumdu. Transferin son gününde bir anda dışarıda kaldım ve herhangi bir kulüp bulamadım. Şu an her günüm ocak ayında neler olacağını düşünmekle geçiyor." dedi.

Norveçli yıldız, "Geçen sezon yeni bir kontrat alınca çok iyi sinyaller verilmişti. Bu durum bana çok büyük bir sürpriz oldu." ifadelerini kullandı.

"MARTIN BU DURUMDAN ETKİLENMİŞ"

Martin Linnes'in durumuyla ilgili konuşan Norveç Milli Takım antrenörü Per Joar Hansen, "Bugünün futbolunda çok acımasız şeyler olabiliyor. Futbol inanılmaz derecede zor bir endüstri. Bazen futbolcular da sert ve kuşkucu olabiliyorlar. Kulüpler de öyle. Bir teknik direktör seni isterken, bir diğeri istemeyebiliyor. Bu yeni bir düzen." dedi.

Per Joar Hansen, "Martin, bu durumdan çok etkilenmiş. Türkiye'de çok büyük bir kulüpte oynuyor. Takımının şampiyonluklarında payı var ve Şampiyonlar Ligi'nde de oynadı. Böylesine bir oyuncunun dışarıda bırakılması çok sık denk gelmediğimiz ve sürpriz bir durum. Bana gerçekten çok garip geliyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan, Martin Linnes'in Norveç'in İspanya ve Romanya ile oynayacağı maçların kadrosuna alınmayacağı bilgisi verildi. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 7
  • Abdülhak 4 yıl önce Şikayet Et
    Come to fb
    Cevapla
  • Gslii 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne desen haklsn..son gün kim böyle birşeyi yapablr ki.duzensiz planlamanın sonucu bu
    Cevapla
  • ☆bahribasfiyat 4 yıl önce Şikayet Et
    welcome to turkey. burda maalesef boyle isliyor isler. Is bilen yok. isi bilmeyen ise talip oluyor
    Cevapla
  • Atabey 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama gerçekten çok büyük yanlış yapıldı..martin linnens gerçek bir profesyonel ve çok yararlı bir oyuncu...bir an önce takıma dönmeli.
    Cevapla
  • Linnes 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana yanlış yapıldı.kulübü kınıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle