Lucescu'dan G.Saray itirafı!

2017'de Galatasaray'ın teklifine rağmen A Milli Takım'ın başına geçen Mircea Lucescu, bu kararından pişman olduğunu söyledi.

Lucescu'dan G.Saray itirafı!
Lucescu'dan G.Saray itirafı!
GİRİŞ 02.10.2019 23:03 GÜNCELLEME 02.10.2019 23:04
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü, Mircea Lucescu, Romanya'da katıldığı bir canlı yayında Türkiye'nin başına geçmeden önce Galatasaray'dan aldığı teklifi reddettiği için pişman olduğunu söyledi.

 

Galatasaray'da dönemin teknik direktörü Tudor'un görevden alınmasına neden olmak istemediği için teklifi reddettiğini kaydeden Lucescu, "Bükreş'te, Türk Milli Takımının başına geçme kararını verdiğim gün, Galatasaray Başkanı da gelmiş ve benimle görüşmüştü. Galatasaray'ı reddettiğim ve milli takıma gittiğim için pişmanım. Teklifi reddettim çünkü takımın başında bir teknik direktör vardı. Onu görevden alan kişi olmak istemedim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    İyiki varsınız, iyi ki Galatasaraylıyız Fatih Hoca♡
    Cevapla
  • qwertz 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok konuşuyorsun, boş konuşuyorsun hoca...
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    kısaca diyorki Fatih terimi gönderirseniz ben şu anda hazırım gelirim. artistiğe gerek yok. herkes ne demek istediğini anlıyor. iyi teknik direktör ama FT emre mor ozan kabak gibi gençleri parlatı. lucescu 1 tane milli takıma oyuncu kazandırmadı.
    Cevapla
  • con vayn 4 yıl önce Şikayet Et
    milli takımın şu anki düzeni senin sayende oldu. teşekkürler. aldığın riskleri alacak kimse yokmuş ki şuan hazıra kondular ve alınan başarılar ile kendilerinden bahsettiriyorlar
    Cevapla
  • Paraaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadı ordan parayı begenmemıstır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle