Belhanda: İyi orta açamıyorsam daha iyisi bulunur

Galatasaray'ın Paris Saint-Germain ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Younes Belhanda basın toplantısı düzenledi.

Belhanda: İyi orta açamıyorsam daha iyisi bulunur
Belhanda: İyi orta açamıyorsam daha iyisi bulunur
GİRİŞ 30.09.2019 22:10 GÜNCELLEME 30.09.2019 22:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain ile karşılaşacak Galatasaray'da çenesi kırılan ve maske ile oynamaya başlayan Younes Belhanda, basın toplantısı düzenledi ve açıklamalarda bulundu.

Çenesi kırıldığı için taktığı maskeden etkilenmediğini söyleyen Belhanda, ''Taktığım maske performansımı çok fazla etkilemeyecek çünkü sahada bunun bir handikap olduğunu unutuyorsunuz. Çok büyük etkisi olacağını sanmıyorum.'' sözlerini kullandı.

PSG ile oynayacakları maçı değerlendiren Faslı futbolcu, ''PSG'nin oynamasına izin vermemek gerekiyor. Topla oynamayı seviyor. Bunu engellersek avantaj bize geçecektir. Onları bu şekilde zorlamalıyız. Sonuçta PSG, Avrupa'nın büyük kulüplerinden biri.'' dedi.

''GEÇEN SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLADIĞIMIZI UNUTMAYIN''

Radamel Falcao'yu yeteri kadar topla buluşturamadıkları için eleştirilmelerine cevap veren Belhanda, ''Falcao'nun sadece 3 maç oynadığını unutmamak gerekiyor. Geçen sezona göre çok fazla yeni oyuncumuz var. Geçen sezona da bu şekilde başlayıp sonra şampiyon tamamladığımızı unutmamak gerekiyor.'' şeklinde konuştu.

''BELKİ YENİ ORTA AÇACAK BİR İSİM BULUNUR''

Yonues Belhanda, son olarak duran toplar hakkında yapılan eleştiriler için konuşurken ''Ben elimden gelen en iyi şekilde orta yapmaya çalışıyorum. Belki yaptığım ortalar etkili olmuyor. Belki yeni orta açacak bir isim bulacağız. Bakacağız duruma.'' diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 7
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini begenmis ahlaksiz bir futbolcu
    Cevapla
  • semih19o7 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sene de hakemler açar ortayı merak etmeyin
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımımla her zaman gurur duyacağım, biliyorum ellerinden gelini yapıyorlar. Ve yapacaklar. KenetlenBaşkaGalatasarayYok♡
    Cevapla
  • matador 4 yıl önce Şikayet Et
    belhanda bence sen gitmelisin en iyisi bu
    Cevapla
  • Orhun AYGÜN 4 yıl önce Şikayet Et
    defol
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    M. R. ve belhanda ikiniz de defolun!
    Cevapla
  • M. R. 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen defol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle