Fatih Terim'in büyük sorunu!

Galatasaray'da oyuncuların uyumsuzluğu göze çarpıyor. Savunma güven vermiyor, dünyanın en büyük golcülerinden olan Falcao topu göremiyor.

Fatih Terim'in büyük sorunu!
Fatih Terim'in büyük sorunu!
GİRİŞ 30.09.2019 10:09 GÜNCELLEME 30.09.2019 16:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sezonun ilk derbisinde sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray, hem futboluyla hem de toplayabildiği puanlar açısından mazisini mumla aratır oldu. İlk altı haftalar açısından son 30 yılın en kötü performansına imza atan Fatih Terim'in takımı, bir türlü istenen seviyeye gelemedi. Bonservisine 8 milyon avro ödenen Luyindama ile Marcao'nun ferdi hatalarda zirveye çıkması takımın yumuşak karnı olarak görünüyor.

 

 

Savunmanın göbeği derbiyi 'hasarsız' atlatsa da bu oyuncuların alternatifinin olmaması en büyük handikap. Orta sahadaki oyuncuların verimi de son derecek düşük durumda. Geçen yılın yıldızı Feghouli adeta kayıplarda. Düne kadar Belhanda'nın olmayışı ve formsuzluklar yüzünden Terim orta sahada sık sık değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Bu da oyuncuların arasındaki uyum problemini getirdi.

Altı maçta altı gol attı

 

 

Dünyanın en büyük golcülerinden Radamel Falcao'nun derbide oyunda kaldığı 89 dakika boyunca ceza sahası içinde topla hiç buluşturulamamış olması en çarpıcı istatistiklerden biri oldu. Altı haftada rakip filelere ancak altı gol bırakabilen Aslan, son 28 yılın en kısır sezonuna imza attı. Ligde üç maçtır cezası sebebiyle kulübede yer almayan Fatih Terim'in nasıl bir çözüm üreteceği merak konusu.

Derbiyi unuttular

Kendi sahasında F.Bahçe ile golsüz berabere kalan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı PSG maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Fatih Terim derbideki kötü futbolu PSG maçında görmek istemediğini söyledi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 9
  • mehmetçik 4 yıl önce Şikayet Et
    yardımlaşma sıfır .
    Cevapla
  • yunus akgün 4 yıl önce Şikayet Et
    YUNUS AKGÜN Ü BİR DENESE BELKİ PARLAR.HEM SURATli
    Cevapla
  • kayı boylu 4 yıl önce Şikayet Et
    gs lıyım ama bu oyunla gs bu hafta paristen çok ağır bir yenilgi alması çok muhtemel görünüyor
    Cevapla
  • berzah_ 4 yıl önce Şikayet Et
    defansta iki tane adeta pimi çekilmiş el bombası bırakırsanız patlama kaçınılmaz olur,bir bir oldu iki,onca para anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • aslan kral 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim ne zaman 11 kişilik kadroda türk oyuncu oynatırsa başarı arka arkaya gelecek...bu profosyonel bir tepittir....sağ bek şener....sol bek ömer bayram....sol açık adem büyük....gerisi yabancı olsun....her maçı alırız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle