Christoph Daum: Max Kruse ve Emre Mor...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Christoph Daum, karşılaşmayı Alman Sport1 kanalında yorumladı.

Christoph Daum: Max Kruse ve Emre Mor...
Christoph Daum: Max Kruse ve Emre Mor...
GİRİŞ 28.09.2019 13:41 GÜNCELLEME 28.09.2019 14:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile 2 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Alman teknik direktör, Fenerbahçe'nin Max Kruse ve Galatasaray'ın Emre Mor transferi hakkında konuştu.

 

 

''TARAFTARLAR, KRUSE'Yİ ÇOK SEVDİ''

Kruse hakkında değerlendirmelerde bulunan Daum, ''Kruse transferi Fenerbahçe'ye çok güç kattı. Çok çabuk bir şekilde takımın lider oyuncularından biri oldu. Taraftarlar ondan çok memnun. Onun azmini, oyun stilini, sempatik tavırlarını çok beğeniyorlar. Takımı için her şeyini veren bir oyuncu. Taraftarlar da bunu görüyor. Taraftarların kalbine hitap ediyor. Zaten Fenerbahçe, bu duyguları yaşatmak için en doğru kulüp. Fenerbahçe'de oynamak Kruse için büyük bir meydan okumaydı.'' sözlerini kullandı.

 

 

''FATİH TERİM, EMRE'YE ÇOK GÜVENİYOR''

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Mor hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, ''Emre Mor, Fatih Terim'in büyük beklentiler içinde olduğu bir futbolcu. Terim, onun yeteneğine çok güveniyor. Bu güven sayesinde Emre, Galatasaray'da daha serbest ve destekle oynuyor.'' dedi.

YORUMLAR 1
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    daum cokmussun be
    Cevapla