G.Saray yönetiminde çatlak! 'Aday olacağım'

Son dönemde yaşananlar sonrası Galatasaray camiasında kenetlenme çağrıları yapılırken yönetimin kendi içinde çatırdama yaşadığı belirtildi.

G.Saray yönetiminde çatlak! 'Aday olacağım'
G.Saray yönetiminde çatlak! 'Aday olacağım'
GİRİŞ 21.09.2019 10:56 GÜNCELLEME 21.09.2019 10:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son dönemde TFF'nin verdiği cezalar, tarihî rakiplerin başkan ve yöneticilerinin Galatasaray'a yönelik sözleri, sarı-kırmızılı camiada büyük tepki çekerken sarı-kırmızılılarda beklenen kenetlenme, yerini derin çatlaklara bırakmaya başladı.

Galatasaray'da taraftarından genel kurul üyesine kadar oluşan ortak fikir; birlik ve beraberlik... Ancak kulüp içinde ilginç olaylar yaşanıyor. Yönetimin bütün camiayı kucaklaması birlik için öncü olması beklenirken Başkan ve yöneticiler arasında koltuk kavgaları yaşandığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısında İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak en yakın olağanüstü ya da olağan seçimde başkan adayı olacağını söyledi.

Ekim işaret ediliyor

Başkan Mustafa Cengiz, Albayrak'ın bu tutumuna bir hayli bozulmuş durumda. Bazı yöneticiler de Abdurrahim Albayrak'ın başkanlık yürüyüşüne destek olacaklarını ifade ediyor. Başkan Yardımcısı Yusuf Günay da bu noktada tavrını ortaya koydu.

Başkan Mustafa Cengiz'in her daim yanında olan Yusuf Günay "Benim tek Başkan'ım Mustafa Cengiz'dir, başka birini desteklememiz söz konusu değildir" şeklinde görüşünü söyledi. Ancak camia içerisinde ekim ayında seçim olacağı kulaktan kulağa yayılmaya başlamış durumda.

 

 

Riva - Florya huzursuzluğu

Öte yandan Riva-Florya projelerinin feshedilmesi sebebiyle de camiadaki bir huzursuzluk var. Pazartesi günü yapılacak olağanüstü divan toplantısının da son derece hareketli geçeceği öngörülüyor. Toplantının basına kapalı şekilde yapılması da son derece enteresan bir detay olarak dikkat çekti. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 11
  • yiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Dışarda düşman arama. Geçen sene şampiyonluğa giderken içerden çekme takanlar vardı. Malesef utanmadan hala orda oturuyorlar.
    Cevapla
  • YasinBaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan kim olursa olsun terim kalmalı
    Cevapla
  • i.g. 4 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak kazanırsa; Fatih Terim hem antrenör hem de başkan olmuş olacak gs ye. güzel planlanmış !
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten öyle degilmi. Görünen köy klavuz istemez
    Cevapla
  • Beratoktay 4 yıl önce Şikayet Et
    GS yönetim kurulundaki irlandalılar Mustafa Cengizle uğraşmayı bırakın artık adam rahat kafayla hizmet etsin taraftar memnun size ne oluyor .Bence Mustafa Cengiz varken Albayrakın Adaylığı doğru olmaz . Mustafa Bey' e haksızlık olur.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey yolunda giderken kendi ayağına sıkan yegane kulüp. Galatasaray. Düşmanı dışarda aramayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle