Türk Telekom Stadı 60 bin kişilik olacak!

Galatasaray, gelecek sezon Türk Telekom Stadı'nda değişikliklere hazırlanıyor. Stadın kapasitesinin 60 bine yükseltilmesi gündemde.

Türk Telekom Stadı 60 bin kişilik olacak!
Türk Telekom Stadı 60 bin kişilik olacak!
GİRİŞ 09.09.2019 10:04 GÜNCELLEME 09.09.2019 10:04
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulüp, Arsenal'in Emirates Stadı'nı mercek altına aldı. 3 santimetre olan koltuk aralıklarını daraltmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, 52 bin 650 kişi olan kapasiteyi 60 bine yükseltip 50 bin de kombine satarak rekoru hedefliyor.

Yıldız transferler sonrasında taraftar da kombinelere hücum ederken toplam satış 41 bine ulaştı. Maç başına bilet satışından elde edilen geliri dikkate alan yönetim, kombine satışını durdururken yeni sezon için de seyirci kapasitesini artırma kararı aldı.

Türk Telekom Stadı'nın Arsenal'in Emirates Stadı ile aynı yüzölçümüne sahip olduğunu dikkate alan sarı-kırmızılı yetkililer, Aslantepe'deki 52 bin 650 olan koltuk kapasitesini sezon sonunda artırmaya çalışacak.

60 bin kapasiteli Emirates Stadı'nın planlarını İngiltere'den isteyecek Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda 3 santimetrelik koltuk aralıklarını daraltıp kapasiteyi artıracak.

Bu sezon değişiklik imkânı bulunmazken, sezon sonu Aslantepe'yi yenileme çalışması başlayacak. Kapasiteyi 60 bine çıkarmayı planlayan sarı-kırmızılılar, bu sezon 41 binde kalan kombine satışını gelecek yıl 50 bine yükseltip rekor kırmak istiyor.

 

 

YORUMLAR 13
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletin o stat
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu stad da mac izlemek zevk vermiyor nedenmi hakemler hakemler
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu stad da mac izlemek zevk vermiyor nedenmi hakemler hakemler
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Stadlar dolmuyor ki derbiler hariç. İngiltere ligine bakın adamlar her hafta bütün stadları dolduruyor doluluk oranı nerdeyse %99. Bizim stadlar sadece derbilerde full çekiyor.
    Cevapla
  • mehmet kut 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık şu futbola harcanan paralara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle