Fatih Terim tarihe geçti! 31 maç men...

G.Saray'da 4. dönemini geçiren Fatih Terim, PFDK tarafından şu ana kadar 31 maç men cezasına çarptırıldı. Terim'e verilen cezalar takımda ayrı bir motivasyon oluşturdu.

Fatih Terim tarihe geçti! 31 maç men...
Fatih Terim tarihe geçti! 31 maç men...
GİRİŞ 06.09.2019 13:19 GÜNCELLEME 06.09.2019 13:23
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Süper Lig'e bu sezon dünya çapında transferler ile başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'e PFDK tarafından verilen 4 maçlık ceza büyük bir şok etkisi yaratırken; bu cezanın TFF tarafından 19:05'te açıklanması sarı-kırmızılı camiada adeta infial yarattı.

 

 

1996'dan bu yana Galatasaray'da 4 dönem görev yapan Fatih Terim, sarı-kırmızılı takım kariyerinde PFDK tarafından şu ana kadar toplam 31 maç tribüne gönderildi. Ancak buna rağmen istatistikler Fatih Terim'e verilen cezaların Galatasaray'ı bu zamana kadar hiç etkilemediğini gösteriyor.

Galatasaray, Fatih Terim'in şu ana kadar tribüne çıktığı 27 karşılaşmada 16 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Başarılı hocanın aldığı cezalar takım içinde motivasyon yaratırken saha içi sonuçları beklenenden çok daha iyi oldu.

 

 

2012-13'TE 12 MAÇ CEZA ALDI

Galatasaray, Fatih Terim döneminde en ağır cezayı 2012-2013 sezonunda aldı. Terim, Orduspor ile oynanan maç sonrası 3, Mersin sonrası 9 maç tribüne çıkma cezası aldı. Terim 12 maç cezanın 9'unu o sezon çekti. Terim, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından da PFDK tarafından 10 maç men cezasına çarptırılmıştı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 45
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonum Cimbomum ♡
    Cevapla
  • Gsgs 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocam devamı gelir inşallah.
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'i zerre sevmem, ama söylediklerinde bir şey yok. Ben o saate falan da aldırmıyorum. Cezalık bir şey yok arkadaş.Fenerliyim, Fener'in etkisi oldu mu bilmiyorum ama verilen karar çok yanlış. Doğramışsınız adamı.
    Cevapla
  • selçuk 4 yıl önce Şikayet Et
    herhangi bir teknikdrektör fatih terimin söylediklerinin ve yaptıklarının yarısını yapması durumunda 500 maç ceza alırdı.. ama konu galatasaray ve fatih terimse türkiyede ceza verebilmek ,için yürek ister
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki biraz ağzını tutacan Terim efendi.. Tutmazsan da sonuçlarına katlanıcan.. iki kere iki dört..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle