Cengiz açıkladı! Falcao'nun maaşına sponsor...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, imza töreninde yaptığı açıklamada Falcao'nun maaşının bir kısmının sponsor tarafından karşılandığını söyledi.

Cengiz açıkladı! Falcao'nun maaşına sponsor...
Cengiz açıkladı! Falcao'nun maaşına sponsor...
GİRİŞ 04.09.2019 21:46 GÜNCELLEME 04.09.2019 23:34
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Falcao ile beraber yeni transferlerin imza töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao'nun maaşının bir kısmının NEF tarafından ödendiğini duyurdu.

 

 


İşte o açıklamalar;

"Galatasarayımızın değerli mensupları, sevgili evlatlarım, fedakar taraftarımız, en büyük camiamız!  Çok gergin bir transfer döneminin ardından daha sizlerin desteği ve istekleri doğrultusunda sahada mücadele edecek Galatasaraylı aslanları huzurlarınıza getirmekten çok büyük gurur duyuyoruz. Bize verdiğiniz manevi destek için sizlere çok teşekkür ederiz. Biz, sizlerin isteğiyle, TFF ve FFP yapılandırmasının izin verdiği düzeyde, en uygun şekilde, en ucuz transferleri yapmaya çalıştık. Özellikle değerli Falcao transferinde, maaşının belli bir kısmını yüklenen sponsorumuz NEF'e buradan çok teşekkür ediyorum."

 

 

FATiH TERİM'E MESAJ

Cengiz, eline yeniden mikrofonu aldığında ise, teknik direktör Fatih Terim'in doğum gününü kutlarken; "Sevgili Galatasaraylılar, ben bu vesileyle, bu aslanlarla birlikte, Aslanların başındaki sevgili hocamız, sevgili Fatih Terim'in doğum gününü kutluyorum! Ve Fatih hocamızın, Galatasaray ile birlikte, sürekli olarak şampiyonluklara yürümesini, sonsuza kadar diliyorum! " sözlerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • 07salih 4 yıl önce Şikayet Et
    devlete borclariniz kalmaz inşallah.
    Cevapla
  • Musti 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye zerre kadar katkısı olmayan futbol ülkeyi batırdı
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuşlar çıldırdı
    Cevapla
  • Çamlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşalah tüm sorunlar bitmiş. Miladı ğeçmiş. Birinin ğündemi meşğul etmesine bakın Futbol eroin esrardan. Daha tehlikeli olmuş meger haberimiz yok.
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim kendini efsane yapıp imparator lakabının muhafaza etmek adına kulübe zarar veriyor. GS nin şampiyonluğa ihtiyacı yok, bu yıl gelir ve gider başa başa, şirket olarak düşünürseniz bunun kime faydası var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle