Mustafa Cengiz'den Falcao'lu gönderme!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao transferi sonrası konuştu.

Mustafa Cengiz'den Falcao'lu gönderme!
Mustafa Cengiz'den Falcao'lu gönderme!
GİRİŞ 03.09.2019 00:22 GÜNCELLEME 03.09.2019 00:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao transferinin ardından açıklamalarda bulundu.

"DİĞER TÜRK TAKIMLARINDA DA VAR AMA..."

Kolombiyalı yıldızın transferi hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Allah utandırmasın diyorum. Falcao gibi dünya çapında çok değerli bir karakter ve oyuncunun Galatasaray'a katılmasından dolayı çok mutluyum. Bana gelen bilgiye göre havaalanında Falcao'yu 20 – 30 bin civarı taraftarımızın karşıladığı söyleniyor. Bu seyirciyi siz belirli bir çıkar karşılığında ya da belirli bir siyasi veya ticari güdüyle oraya asla sürükleyemezsiniz. Yaklaşık 7 saat beklediler. Bu tutku, bu sevgi Galatasaray'ı büyük yapıyor. Bu sevgi diğer Türk takımlarında da var ama bizde biraz daha fazla var sanırım. Biz bununla övünüyoruz, rakiplerimizi asla küçük görmüyoruz. Galatasaray taraftarına ben çok teşekkür ediyorum." dedi.

"BİRİLERİNE AZ SÖYLÜYORUM, İNŞALLAH..."

Açıklamalarına devam eden Cengiz "Sevgili Falcao ile ilgili transfer süreci yaklaşık üç aydır sürüyor. Burada taraftarın bize verdiği manevi destek olmasaydı biz Falcao için bu kadar ısrarlı olamazdık. Sevgili Abdurrahim'in yaşadıklarını, bize gelen tepkileri biliyorsunuz. Biz bunlardan alınmadık, her zaman Galatasaray taraftarının bize olan pozitif bakışından etkilendik. Onlar için hizmet etmenin bir şeref olduğunu her zaman düşündük çünkü biz de taraftarız. Biz kendimize düşeni yaptık, Falcao üzerine düşeni yaptı. Ben özellikle şunu söylemek istiyorum, 1.5 yıllık yöneticilik yaşantımızda çok şeyler yaşadık. Çok sevinç yaşadık şükürler olsun… Çok ihanetler ve üzüntüler de gördük. Serzeniş anlamında demiyorum, ben de Abdurrahim Bey de Falcao ile müteaddit görüşmeler yaptık. Gerek yüz yüze yaptığımız görüşmelerde gerek sözle yaptığımız görüşmelerde Falcao'nun bir adım geriye gitmediğini gördük. Birilerine buradan az söylüyorum, İnşallah çok anlaşılır. Herkese saygı duyuyorum fakat kişilik, karakter, dürüstlük ve doğruluk aslında olması gereken duygular. Bunlar fazlasıyla Falcao'da var. Bugün de gördük, kendisine de söyledim şahsen şok yaşadım" diye konuştu.

"EŞİ DE ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ ÇOK ŞAŞIRDIM"

Mustafa Cengiz ayrıca "Falcao, havaalanında taraftarımıza üçlü çektirdi. Biz yöneticiler üçlü çekmeyi çok beceremiyoruz. Falcao'nun eşi de üçlü çektirdi, gerçekten şok yaşadım. Bu insanın Galatasaray için çalıştığını gösterir. Bu üçlü, Galatasaray tarafından üretilmiş bir simgedir ve bütün dünyaya da yayılmaktadır. Falcao daha ilk günden Türkiye ve Galatasaray ile kaynaşmış, iç içe girmiştir. Türkiye futbol ile yatan futbol ile kalkan bir ülkedir. Falcao gibi dünya çapındaki yıldızların artık ana hedefi maddi çıkarlar değil manevi tatmindir. Bunu özellikle söylüyorum, kendisi mevcut bulunduğu durumdan maddi fedakarlıklar yaparak Galatasaray'ı tercih etmiştir. Bundan ders alanlar için övünülecek çok şey vardır. Bu Türkiye için de Türkiye'nin futbol marka değeri için de güzel bir olaydır. Türkiye'nin yayıncı kuruluşunun gelirlerine bir katkıdır, total olarak Türk futboluna katkıdır. Ben Falcao'ya tekrar en kalbi dileklerimle hoş geldin diyorum ve İnşallah başarılı bir şekilde hem Kolombiya'yı hem Güney Amerika'yı hem de Galatasaray'ı temsil edecektir." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 6
  • Cengiz şen 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar para bana verseler Atatürk havalimanından Seyrantepe ye takla atarak giderim.
    Cevapla
  • samses 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan elin yabancısıyla yabancı takımları mı yendik diyeceğiz, ben kendi vatandaşımızla başkasını yenmek isterim. yenemezsem de mücadele ederim. elin adamına verme bakalım parayı gelir mi. sonra da biz başarılı olduk de. artık türk futbolu diye bir şey kalmadı ki. hepsi avrupalı yanlış yapsalar da avrupalı olarak yapmışlardır.
    Cevapla
  • Mülteci 4 yıl önce Şikayet Et
    Üçlü çektirmişmiş. Arkadaş ne kadar kopyacı taraftarlarsınız. Hiç bir şey ürettiğiniz yok. Sürekli Bjk tarfatarından kopya çekin. Birde 20-30 bin kişinin çıkardığı seste orada duramazsınız. (Bkz. Bjk taraftarı) 3-5 bin kişi geliyor salla gitsin yalanı. Vay arkadaş adamlara bak ya.
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Vedat muriq sana diyor sana. Onda duruş sende kuruş anlarsın aradaki farkı....
    Cevapla
  • 1907 4 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlugunu artık unutun.... ne cabuk unuttun.. roberto carlosları anelkaları ortegaları vanporsileri
    Cevapla
  • boş 4 yıl önce Şikayet Et
    saydıklarının hepsi iz bırakamadan gittiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle