Radamel Falcao İstanbul'a geldi!

Galatasaray'ın transferi için görüşmelerine başladığını duyurduğu Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 01.09.2019 20:28 GÜNCELLEME 01.09.2019 22:57
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Kolombiyalı futbolcu Ramadel Falcao, İstanbul'a geldi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı futbol takımı idari direktörü Şükrü Hanedar, eşi Lorelei Taron ve kızlarıyla Fransa'dan özel uçakla İstanbul'a gelen Kolombiyalı futbolcuyu binlerce sarı-kırmızılı taraftar, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde coşkulu bir şekilde karşıladı.

Öğle saatlerinde terminalin dışında toplanmaya başlayan taraftarlar, Falcao'nun gelmesine kısa bir süre kala terminal binasının önüne alındı. 

Radamel Falcao, Galatasaray forması giyen eşi ve kızları ile terminal binasının önüne çıkarak, meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarları selamladı.

Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar'ın da yer aldığı selamlamada oldukça coşkulu olduğu gözlenen Kolombiyalı futbolcu, taraftara "üçlü" çektirdi. İsminin yazılı olduğu sarı-kırmızılı atkıyla selamlamaya çıkan Falcao, taraftarlarla karşılıklı "Sarı, kırmızı, şampiyon cimbom" tezahüratı da yaptı.

Farcao'nun eşi Lorelei Taron da taraftarların isteği üzerine "üçlü" çektirdi.

Sarı-kırmızılı yöneticiler ile Radamel Falcao, daha sonra aprona giren araçla havalimanından ayrıldı.

Öte yandan havalimanında GSTV'ye kısa bir açıklamada bulunan Falcao, transferinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bana böyle güzel bir formayı giymeyi nasip ettiği için tanrıya şükrediyorum. İnanılmaz mutluyum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, sağlık kontrollerinin ardından Falcao ile resmi sözleşme imzalayacak.

FALCAO: "TANRI'YA ŞÜKÜRLER OLSUN"

Radamel Falcao, İstanbul'da yaptığı ilk açıklamada "Öncelikle tanrıya şükürler olsun. Böyle güzel bir yere, Galatasaray'a geldiğim için tanrıya şükürler olsun. Bütün emeği geçenlere teşekkürler. Şu an inanılmaz mutluyum" dedi.

 

 

YORUMLAR 181
  • kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    monacoda fos slimaninin yedeği fos falcao çok büyüttünüz çok.bu ne gavur tutkusu vatan hainliği.fetöcü gs ye ceza geliyor uefadan.
    Cevapla
  • alpkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    falcao pili azaldı. eski formu yok. çabuk yoruluyor buda sakatlığından dolayı herhalde.gs ye falcaoyu yutturdular aynı rvpersieyi fb ye yutturdukları gibi. albayrak yine fos ve çöp transfer yaptı. öncekil senelerdeki gibi. muriç ve erdinçin ayakkabısının eşi bile olamaz.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Todo lo que soy♡♥
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    falcao sakat. ya değilse gs ye vermezlerdi. falcao kesinlikle istemiyordu gs yi. albayrakın fos ve çöp transferlerinden biri daha. yakında uefadan cezada gelebilir. bekleyin görün.gs nin hileleri ayağına dolaşıyor. diagneden zarar etti. falcaodanda zarar edecek.hileli transferler yaptı.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliyim ama harika bir transfer tabi çok para ee falkao bu sakat değildir umarım en az 20 gol atar tabi gs takım oyunu oynarsa ama bu kadar karşılama gereksiz şımarık olur böyle ama tabi tutmassa yandı gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle