Terim'den kura yorumu! "Kolay olmadığı gerçek"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Terim'den kura yorumu! "Kolay olmadığı gerçek"
Terim'den kura yorumu! "Kolay olmadığı gerçek"
GİRİŞ 29.08.2019 20:23 GÜNCELLEME 29.08.2019 20:27
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde PSG, Real Madrid ve Club Brugge ile eşleşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Fatih Terim önemli bir grupta yer aldıklarını belirtirken, "Hayırlı olsun. Türk futboluna da Galatasaray'a da hayırlı olsun. Çekebileceğimiz en önemli gruplardan birini çektik. Herkes bazı gruplara yön gösteriyor ama onların da kolay olmadığı gerçek." dedi.

Şampiyonlar Ligi heyecanının farklı olduğunu söyleyen Fatih Terim, "Şampiyonlar Ligi'nin içinde olmak, o müziği duymak, bu kuraya hazırlanmak, herkesin içinin kıpır kıpır olması, 'o gelsin, bu gelsin' demesi bile çok güzel. Bu heyecanı yaşamak bile çok güzel bir şey." diye konuştu.

Rakipleri değerlendiren Fatih Terim "PSG, bu turnuvanın favorilerinden bir tanesi. Geçen seneki kayıptan sonra daha iyi hazırlanacaklardır. Real Madrid'i söylemiyorum bile. Turnuvanın favorileri sayılsa, ikisi onlar onlar. Club Brugge ile daha evvel Galatasaray eşleşti. Genk ile Belçika futbolunun yükselen takımlarından biri. Galatasaray olarak kendimizi iyi hazırlayacağız ve mücadele edeceğiz. Sonuç ne olur, bilmiyoruz. Ancak en iyisini yapmaya çalışacağız. Kendimizi göstermeye çalışacağız. Biz buna hazırız. Galatasaray'a ve camiaya hayırlı olsun." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 16
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi takım taraftarı olursak olalım,bu milli bir duygu ulusal bir duruş ülkemiz adına gurur kendisini gerçek anlamda Türk hisseden aklı basında herkes bu platformda takımlarımıza destek olur yanılıyor olamam....
    Cevapla
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu guruba ne yorum yapacaksın Çanakkale geçilmez 4. lük garantide 3.luk büyük bir başarı
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Istersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar♡♥
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    kayseriyi yenelim öyle konuş terim
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    yusuf ...??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle