Falcao eleştirisi! 'O fotoğrafı çektirme'

Galatasaray'ın Radamel Falcao transferi için girişimleri gazeteci Mehmet Demirkol tarafından değerlendirildi.

Falcao eleştirisi! 'O fotoğrafı çektirme'
Falcao eleştirisi! 'O fotoğrafı çektirme'
GİRİŞ 27.08.2019 19:40 GÜNCELLEME 27.08.2019 19:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Demirkol, sarı-kırmızılıların Falcao transferi konusundaki ısrarının dozunu eleştirirken, hiçbir futbolcu için bu durumun normal olmayacağının altını çizdi.

 

 

ALBAYRAK'IN FOTOĞRAFINA ELEŞTİRİ

Mehmet Demirkol açıklamasında, "Bir tek oyuncu için yani, kim olursa olsun; Falcao, Ibrahimovic, Ronaldo vs. bu kadarının olmaması lazım. Bir kulübün elindeki kendi oyuncusuna bu kadar sarılması lazım, dışarıdaki oyuncuya bu kadar sarılması... Artık durum onlar oyuncu alsın da onu atsınlar biz alalım noktasına geldi. Bu kadarı biraz garip... Şu kötü; bu fotoğrafı çektirmeyeceksin (Albayrak - Falcao) Bundan bir yarar gelmez. Hiçbir faydası yok. Yüzde 99 bitmiş transfer diye bir şey olmaz. Bir transfer yüzde 101 bitecek. Yüzde 100 de yetmez. Biz daha önce tamamen bitmiş ama sisteme girilemediği için olmamış transfer gördük Türkiye'de. [Kevin Grosskreutz]" dedi.

YORUMLAR 11
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak harika bakmış ama :)
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şeye rağmen Albayrak yinede sevimli bir insan. Galatasaray camiasının içerisinde kesinlikle yeri doldurulamayacak kişilerden birisi. Ayrıca herkes ile iyi diyalog ve arkadaşlık kurmayı beceren bir kişilik. Adam ne yapsın? olmayınca olmuyor. Şimdi tersini düşünün Falkaoyu getirmeyi becerseydi bu adamı eleştirenler şimdi ne methiyeler düzerlerdi değil mi?
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak sen bu kafayla nasıl iş adamı oldun şaşş
    Cevapla
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Falco gelmesse bittiniz, siz artık
    Cevapla
  • Abartmayın 4 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan Galatasaray’ın çıkarları reklamın iyisi kötüsü olmaz aylarca dünya gündeminde iyi kötü bir yer aldı Galatasaray Falcao transferinin uzaması yüzünden Monaco bonservis koparmayı hedefliyor ancak bu sezon ona boş yere 8 milyon Euro vermeyi göze alacak kadar aptal değiller Falcao yerine transferler yaptılar çünkü falcao da bu saatten sonra Monaco’ya fayda sağlamaz Galatasaray Asla bonservis bedeli ödememeli zaten yaşlı ve sakatlıklardan müzdarip bir oyuncu uzun süreli sözleşme yapmakta ayıca hata olur bu sezon için geçti artık gelecek sezon için falcao ile anlaşın bir sezon önce oynasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle