Ahmet Bulut'tan flaş Falcao açıklaması!

Galatasaray'ın Radamel Falcao transferinde görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut, Kolombiyalı golcü hakkında flaş açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 15.08.2019 16:30 GÜNCELLEME 15.08.2019 17:50
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Radamel Falcao için Monaco Teknik Direktörü Leonarda Jardim'in yaptığı açıklamanın ardından bu kez menajer Ahmet Bulut konuştu.

Leonardo Jardim'in "Ben Yedder son yıllarda oldukça fazla gol atan bir oyuncu. Bu yüzden transferini gerçekleştirdik. İkili forvet olarak oynayabilir. Hücum hattında Falcao ile birlikte gayet uyumlu olabilirler. Falcao bu hafta idmanlarda iyi bir tavır sergiledi ve çok arzulu çalıştı. Üç haftadır bizimle birlikte ve zaten iyi durumda, tabii ki ona güveniyorum." açıklamasının ardından Ahmet Bulut, transferin olumsuz sonuçlanmadığını, görüşmelerin sürdüğünü duyurdu.

Monaco'dan İstanbul'a dönen Ahmet Bulut, havalimanında yaptığı açıklamada "Falcao hafta sonu bir maça çıkacak, Jardim ile konuşuyor ve oynamasını istiyorlar. Gelecek hafta ortasına kadar her şey netleşir. Olumsuz bir şey yok. Onlar bir forvet daha alacak, hafta başında bu transferi gerçekleştirirler. Ondan sonra bir sorun kalmaz diye düşünüyorum. Falcao da şartlar oluşursa, Türkiye'ye gelmek istiyor. Transfer olursa, Galatasaray gerekli maliyet açıklamalarını yapar. Gelecek hafta ortasına kadar her şey netleşir." ifadelerini kullandı.

Monaco, 18 Ağustos Pazar günü TSİ 16:00'da Nimes'i ağırlayacak. Radamel Falcao'nun Nimes maçına 11'de başlaması bekleniyor.

MUSTAFA CENGİZ: "HAYIRLISI HAYIRLISI"

Bu arada Süper Kupa finalini izleyen başkan Mustafa Cengiz'e taraftarlar, "Falcao gelecek mi?" diye bağırdı. Başkan, "Hayırlısı hayırlısı" diyerek yanıt verdi.

 

 

YORUMLAR 19
  • angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş gelmesin ya 3 yıl sözleşme nedir ülke çin ligine döndü ilk yıl oynar sonra yavaşlar, monaco 2 yıl kontrat yapsa gs de nedir der, iyi futbolcu alamıyorsak yetiştirmeliyiz ama ihtiyarları almayalım
    Cevapla
  • Tahir Sezer 4 yıl önce Şikayet Et
    SEN NE konuşuyon yahu
    Cevapla
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao gelmez.Bosuna oyalamayin baska oyuncu alın
    Cevapla
  • MURAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao Monoca ya sözleşme imzalatmak için Galatasaray ı kullanıyor.
    Cevapla
  • Gslii 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir yaz boyunca bir tek forvet ile anlasamadiniz yuh be
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Milleti oyalamayın, alamadık deyiverin geçin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle