Galatasaray'da Mitroglou dert oldu

Galatasaray yönetimi, Kostas Mitroglou'yu satma planları yapıyor ancak teklif gelmemesi canları sıkıyor.

Galatasaray'da Mitroglou dert oldu
Galatasaray'da Mitroglou dert oldu
GİRİŞ 31.07.2019 09:50 GÜNCELLEME 31.07.2019 09:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ocak ayında büyük umutlarla Marsilya'dan Galatasaray'a kiralanan Kostas Mitroglou, Akhisar'a attığı golün dışında iz bırakamadı... 1 yıl daha sözleşmesi olan Yunan forvet, hazırlık kampında da bekleneni veremeyince gözden çıkarıldı.

Mitroglou'nun sözleşmesini feshetmek isteyen yönetim, Marsilya'dan olumsuz yanıt aldı. Tecrübeli yıldıza 2.6 milyon Euro'luk maaşı nedeniyle ciddi bir teklif gelmemesi de can sıkıyor. Fatih Terim'in kesinlikle takımda düşünmediği Mitroglou'nun nasıl gönderileceği merak konusu.

MAAŞI BÜYÜK SORUN

Mitroglou'nun 2.6 milyon Euro'luk maaşı ayrılığın önünde büyük bir engel oluşturuyor.

YORUMLAR 10
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında iyi bir futbolcuyu ama ne olduysa oynayamıyor
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu oynadığı takımlarda özellikle son 3 sezondur ne bir istikrar yakalayabiliyor nede top oynuyordu buradan bir taraftar olarak bizler bunu görüyor iken bu transferi yapan yönetimin görmemesi 'bence futbolda ne fırıldak işlerin döndüğünü,kimlerin zengin olduğunu göstermiyor mu!!..kimse babasının hayrına kulüp yönetmiyor değil mi...'
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    yanlis transfer ama adami bedava gondermektense parasini veriyorsun nede olsa. oyun gidisatine gore oyuna alinir. yani tam bosda deyil.
    Cevapla
  • Taner kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    PEKİ SORALIM MİTROĞLU NU KİM ALDI.. Diagne ve Mitro tam bir efsane.. Yerli futbolcu olsa beş kuruşa canınız yanar.. 2.600 M Euro bayıla bayıla vereceksiniz.. AKHİSARA GOL ATTI BAŞKA DA BİR ŞEY YAPMADI..DİAGNE Yİ DE PENALTI ATMAK İÇİN ALDINIZ..
    Cevapla
  • Ggggggggggg 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim aldı bunu. Niye aldı. Hesap versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle