Galatasaray'a kötü haber! Nainggolan...

Inter'in gözden çıkarttığı ve Galatasaray'ın transfer gündemine giren Radja Nainggolan'ın Cagliari'ye gitmek istediği belirtildi.

Galatasaray'a kötü haber! Nainggolan...
Galatasaray'a kötü haber! Nainggolan...
GİRİŞ 29.07.2019 12:25 GÜNCELLEME 29.07.2019 18:36

Serie A takımlarından Inter'in kadrodışı bıraktığı ve Galatasaray'ın listesinde bulunan Radja Nainggolan, sürpriz bir şekilde Cagliari'ye gitmeye daha sıcak bakıyor.

 

 

İtalya'nın Repubblica gazetesinin haberine göre Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Belçikalı futbolcu ile Galatasaray, Cagliari ve Sampdoria ciddi şekilde ilgileniyor.

Nainggolan'ın 4 sezon boyunca formasını giydiği Cagliari'ye dönmeye sıcak baktığı, ve bu sebepten dolayı tercihini Cagliari'den yana kullanacağı belirtildi. Nainggolan'ın eşinin de Cagliari'yi çok sevdiği ve transfer tercihinde bu durumun önemli yer tuttuğu kaydedildi.

EŞİ KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR, CAGLIARI'YE TAŞINMAK İSTİYOR

Nainggolan çiftinin Cagliari'ye dönmek istemesinde asıl etken, Belçikalı futbolcunun eşi Claudia Nainggolan'ın kanser tedavisi görmesi. Eşinin kanser tedavisi görmesi ve Cagliari'ye taşınmak istemesiyle 31 yaşındaki futbolcu tercihini Cagliari'den yana kullandı.

Cagliari'nin Nainggolan için Inter'e kiralama ücreti vermeyeceği ve tecrübeli futbolcuya yıllık 4.5 milyon euro ödeyeceği açıklandı. Belçikalı orta saha, 2010-2014 yılları arasında Cagliari forması giymişti.

''YURT DIŞI OLURSA GALATASARAY''

Öte yandan Corriere dello Sport'ta yer alan yazıda ''Ninja, Çin'e gitmeyecek. Yurt dışına çıkarsa Galatasaray olacak ama İtalya'da kalmak istiyor. Cagliari, Sampdoria ve Atalanta'nın ilgisi var. Onun favorisi ise Cagliari. Inter kampından ayrıldı ve en son kız kardeşinin Romanya'daki düğününe gitti. Çok yakın zamanda yeni takımı açıklanacak.'' sözleri kullanıldı.