Arda Turan: Bu tavır beni çok üzüyor

"Arda dönsün mü" anketlerinde sarı-kırmızılı taraftarlar tecrübeli futbolcuyu istemediğini ortaya koyarken, teknik direktör Fatih Terim de yönetime Arda'nın planlarında yer almadığını belirtti.

Arda Turan: Bu tavır beni çok üzüyor
Arda Turan: Bu tavır beni çok üzüyor
GİRİŞ 13.07.2019 14:53 GÜNCELLEME 13.07.2019 14:54
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da bir döneme damga vurmuş, Türk futbolunda bir futbolcunun gördüğü en yüksek seviyeye ulaşmış Arda Turan zor günler geçiriyor.

 

 

Özellikle EURO 2016 sırasında yaşanan süreçten sonra antipati toplayan tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a dönme hayali de suya düşmüş görünüyor. Barcelona'ya giderken "Türkiye'ye dönersem sadece Galatasaray'da oynarım" diyen Arda'nın Başakşehir'e gelmesi de sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Son haftaya kadar şampiyonluk kovalayan Başakşehir'e de beklenen katkıyı veremeyen tecrübeli oyuncu şu an için büyük bir boşlukta ve kariyerinin en zor günlerini yaşıyor.

"BU TAVIR BENİ ÇOK ÜZÜYOR"

 

 

Bu sezon Galatasaray ile yeniden adı anılmaya başlayan Arda Turan, sarı-kırmızılı taraftarlarla arayı düzeltmeyi çok istiyor ancak şu an yıldız oyuncu için bu manada bir umut ışığı görünmüyor. İnternet sitelerinde "Arda dönsün mü" anketlerinden çıkan sonuç hep Arda'nın aleyhine sonuçlanıyor.

Gördüğü bu tutumu kabullenemediğini söyleyen Arda da yakın çevresine "Galatasaray'ı hep ailem gibi gördüm ama bu tavır beni çok üzüyor" diye yakınıyor. Teknik direktör Fatih Terim de Arda'nın dönüşü için kapıyı kapatmış durumda. Tecrübeli hoca yönetime Arda'nın planları arasında yer almadığını bildirip tartışmalara noktayı koydu.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 31
  • erolgs 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi Galatasaray'a getiren yeteneğiniz Galatasaray'da tutan şey ise karakterinizdi ama sen bunu unuttun karakterini kaybettin.
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye üzülüyor ki! Top mu oynuyor?
    Cevapla
  • Karstaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim ve Hasan Şaş var ama Arda ya Gs de yer yok öyle mi? Fark ne aralarındaki...
    Cevapla
  • Xxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam has galatasaraylı. Fener nasıl emre ye kucak açtı ise galatasarayda arda ya açmalı. EMRE hak ediyorsa ARDA da hak ediyor...
    Cevapla
  • Aman ha sakın... 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener zırvaladı diye Gs de aynısını mı yapsın?
    Cevapla
  • Yalan 4 yıl önce Şikayet Et
    Para için milli takımı sattın gs taraftarını bırak Türk halkının gözünden düştün
    Cevapla
  • yalanci 4 yıl önce Şikayet Et
    kendin icin konus ben ardayi severim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle