Emre Mor'un ardından bir transfer daha!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Emre Mor'un ardından bir futbolcuyu daha bitirme aşamasına geldi.

Emre Mor'un ardından bir transfer daha!
Emre Mor'un ardından bir transfer daha!
GİRİŞ 10.07.2019 11:02 GÜNCELLEME 10.07.2019 11:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda orta sahaya hem defansif hem ofansif 2 ayrı isim transfer etmek isteyen Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un başarılı futbolcusu Taylan Antalyalı'yı kadrosuna katıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapılan görüşmelerde genç oyuncu Emirhan Civelek'i bonservisiyle vermeyi kabul eden Galatasaray, ayrıca 1,5 milyon Euro daha teklif etti. Kapıyı 2 milyon Euro'dan açan Erzurumspor'un Galatasaray'ın teklif ettiği rakama çok yaklaştığı ve tarafların imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Fatih Terim'in ısrarla istediği Taylan'la yapılan görüşmelerin ise olumlu geçtiği futbolcuya yıllık 6 milyon TL ödeneceği belirtildi.

 

 

YORUMLAR 21
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Her işten olduğu gibi futboldan da çok anlayan arkadaşlar,bu emre mor u ilk izlediğim zamanlar bile lafım şu idi"abartısız messi kadar yetenekli lakin psikolojik sorunları var çok net,bişey olma şansı az"
    Cevapla
  • haha 4 yıl önce Şikayet Et
    dedi profesyonel eski futbol oyuncusu futbol yorumcusu
    Cevapla
  • ALPASLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllık 6 milyon TL çok değilmiş. Ben 25 yıldır ağır sanayide çalışıyorum toplam gelirim brüt 512 bin lira netini siz hesaplayın.
    Cevapla
  • Tuncay 4 yıl önce Şikayet Et
    Rotasyon, anlamında yapılan transferler şu ana kadar , bundan sonra takımı şampiyonlar Ligi'nde level atlatacak transferleri bekliyoruz , kale ve geri 4 lu haricinde takım yetersiz ,,,
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    emre mor GS E-Sports takimina hayirli olsun
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim hocam, iki sene önce takibe aldi simdi klubune aliyor, milli bir yildizimizi kaybedicekken, simdi kazanicagiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle