Topal'dan menajerine G.Saray talimatı!

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Mehmet Topal'ın, menajerine "Yurt içinde oynayacaksam bu Galatasaray olur. Yoksa Avrupa'dan bir takım isterim" talimatını verdiği belirtildi.

Topal'dan menajerine G.Saray talimatı!
Topal'dan menajerine G.Saray talimatı!
GİRİŞ 30.06.2019 09:30 GÜNCELLEME 30.06.2019 09:31
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatırken, hız kesmiş değil. Sarı-kırmızı yetkililer hedefteki oyuncular için gece gündüz mesai harcıyor. Şu an bonservisi elinde olan Mehmet Topal'ın da aklı Galatasaray'da. Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden tecrübeli futbolcu ailesiyle tatile çıkarken, menajerine de direktifler verdi. Avrupa'dan da talipleri olan 33 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'den ilk tercihim Galatasaray olur. Teklif gelirse kabul ederim. Yoksa Avrupa'ya giderim" dedi. Beşiktaş'la da adı geçen millî futbolcunun önceliği şu aşamada Galatasaray.

FATİH TERİM'İN AKLI 8'DE

Mehmet Topal yerli rotasyonu konusunda Galatasaray için bir seçenek olarak dururken Fatih Terim'in aklı 8 numarada. Mehmet Topal'ın defansif yönü ağır basarken, tecrübeli teknik adamın Banega ile beraber ayrı bir 8 numara ısrarı da sürüyor. Çok yönlü oyuncu isteyen Terim için scout ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda ilk gündem maddesi Diagne'nin satışı. Arap kulüpleriyle irtibat hâlinde olan sarı-kırmızılılar Senegalli oyuncuyu iyi bir fiyata satıp, bundan sonraki transferler için kaynak oluşturmaya çalışıyor.

1 YIL DAHA KİRALIK ONYEKURU

Teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezon da mutlaka takımda görmek istediği Henry Onyekuru için, yeniden teklif götürüldü. Everton kulübü 2,5 milyon avro kiralama bedeli karşılığında el sıkışıldı. Genç yıldızın kamp dönemi geçmeden takıma katılması bekleniyor. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 21
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    GS Topal ı alırsa yazıklar olsun. Takıma katkısı olmayan biri. GS transfer politikası son zamanlarda düzeldi. Gideni bir daha almayın.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakın aklindan gecirme.allaha yakin bize uzak ol.üc kurus görüp bizi satanlarla isimiz olmaz.defoll
    Cevapla
  • İLK 500 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence kesinlikle yurt dışında oynamalı yurt içinde doymadınzmı mental olarak yetmedimi? ⚽⚽⚽
    Cevapla
  • ada 4 yıl önce Şikayet Et
    aman ha GS gelmeeee boş adamsın sen..
    Cevapla
  • DROĞBA 4 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst ve efendi bir futbolcu öncelikle,Galatasaray 'a faydalı olurmu bilemem orasını,ama gelirsede büyük bir öz veri ile oynayacağı kesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle