Galatasaray'a transfer piyangosu! Aboubakar...

Galatasaray, Telles’in satışından elde edeceği yüzde 10’luk payı Portekiz ekibine 27 yaşındaki Kamerunlu golcüyü kiralama ücreti olarak önerdi. Porto, Galatasaray’ın bu teklifine sıcak bakıyor. İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği bildirildi.

Galatasaray'a transfer piyangosu! Aboubakar...
Galatasaray'a transfer piyangosu! Aboubakar...
GİRİŞ 28.06.2019 09:53 GÜNCELLEME 28.06.2019 09:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim’in çok istediği Porto’nun golcüsü Aboubakar için eski oyuncusu Alex Telles kozunu ortaya koydu.

 

 

Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı sol bekin satış satışından alacağı yüzde 10’luk bonservis payı Portekiz ekibine 27 yaşındaki Kamerunlu golcüyü kiralama ücreti olarak önerildi. Porto, geçen sezon ağır bir sakatlık geçiren Aboubakar’ı kiralamaya sıcak bakıyor. Telles’in 40 milyon euroya satılması bekleniyor. Bu durumda Galatasaray’ın elde edeceği gelir ise 4 milyon euro.

1 YIL İÇİN 3 MİLYON € VERİLECEK

 

 

İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde sözleşmeye satın alma opsiyonu koyulması da gündeme geldi. Bu rakamın 15 milyon euro olması bekleniyor. Aboubakar’a da 1 yıl için 3 milyon euro maaş teklifi yapıldı. 2016-17 sezonunda Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki Aboubakar’ın Portekiz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon 11 maçta 589 dakika süre alan Aboubakar, 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Kamerun golcü, 2016-17 sezonunda Beşiktaş’ta 38 karşılaşmaya çıkıp, 19 gol, 4 asist kaydetmişti.

MÜFİT ERKASAP DA DOĞRULADI

Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim’le yazlığında buluşan Müfit Erkasap da Aboubakar ismini doğrulamıştı. Erkasap, yaptığı açıklamada “Galatasaray’ın ilgilendiği isimlerden birisi Vincent Aboubakar Fatih Hoca oyuncuyu çok beğeniyor, transferini istiyor” bilgisini vermişti.

Öte yandan G.Saray’ın golcü listesinde Tetteh, Mevlüt Erdinç, Murigi, Llorente gibi önemli isimler bulunuyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında 1.5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroğlu ile yollar ayrılacak. Yunan golcünün menajeri ile görüşmeler devam ediyor. Kısa süre içinde sonuç alınacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 11
  • Yucekul 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada abubakar portoda 1milyon euro ya oynuyor bize gelene kadar 3 misli ücretine zam geliyor. O zamanda eski yönetici fatih İsbecerin3 yıl önceki feryadı aklıma geliyor. Ne demişti fatih bey "Galatasaray fakirlesirken birileri zenginleşti"bu cümle herşeyi anlatıyor.
    Cevapla
  • Kozanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    abubakar riskli 4 milyonu heba etmeyin
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok böyle bir mantık adam 7 aydır top oynamıyor. Babanızın parasınımı harcıyorsunuz. İktisat iktisat iktisat herhalde para hesabı bilmiyorlar. 4 milyona 6 tane topçu alırım biri tutsa 15 e satarız. Yönetimi aklı Selime davet ediyorum.
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    4 milyona kirlama yapacaklar... sonra ibra etmediler diye ağlarsınız... düşünün diyecem ama imkansız gibi
    Cevapla
  • canoğlucan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu işte takıma yarar, Babel'den kat kat iyidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle