Galatasaray'da Babel ve Şener'in maliyeti belli oldu!

Galatasaray yeni sezon öncesi anlaşmaya vardığı isimlerin transferinde sona geldi. Ryan Babel ve Şener Özbayraklı'nın maliyeti belli oldu.

Galatasaray'da Babel ve Şener'in maliyeti belli oldu!
Galatasaray'da Babel ve Şener'in maliyeti belli oldu!
GİRİŞ 17.06.2019 21:36 GÜNCELLEME 17.06.2019 22:26
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncu Ryan Babel ve Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Şener Özbayraklı'nın transferini bu hafta içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

 

 

BİP Spor'un haberine göre; Galatasaray, Ryan Babel'le 1+1 yıllık kontrat yapacak. Yıldız futbolcuya imza parasının yanı sıra yıllık 2.5 milyon euro ödenecek. Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'la iki yıllık sözleşme imzalayan Şener Özbayraklı'ya ise yıllık 6 milyon TL ödenecek.

Geçtiğimiz sezonu Fulham'da kapatan Ryan Babel, Premier Lig'de 16 maça çıktı 5 gol ve 4 asistlik bir performans gösterdi.

 

 

Sezon boyunca Fenerbahçe'de fazla şans bulamayan Şener Özbayraklı, tüm kulvarlarda toplam 17 maça çıktı, gol veya asist katkısı gösteremedi

YORUMLAR 12
  • xray 4 yıl önce Şikayet Et
    Şener Özbayraklı'ya ise yıllık 6 milyon TL ramos mu
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu adamın futbolculuk bjk den biliniyor. Gittiği takım küme düştü. Bu işlerde bir sıkıntı var. Küme düşmüş bir takım oyuncusuna senelik 20 trilyon artı ekstralar ile 30 trilyon verilir mi. Hele kalsın İngiltere'de kum alır bu paraya bu adamı. Biz ülke olarak takım desteklemeyi bilmiyoruz ve yöneticilerde bunu çok iyi kullanmasini biliyor.
    Cevapla
  • adsız sofi 4 yıl önce Şikayet Et
    babele negerek vardı.hadi şner iyi bir yedek diyelim.
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş o paraya 20 yaşında gençleri alın bu ne rezil bir tensfer politikası haldun ustunel gitti bu takım doğru düzgün transfer görmedi babanızın parası değil verin bol keseden ve Allah aşkına 30 yaşın altında futbolcu almayın seneye üste para verip sözleşmesini fesh etmeye çalışırsınız
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Komisyon ücret kokusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle