G.Saray dev transferde mutlu sona çok yakın!

Galatasaray, Ever Banega için Sevilla'ya 5 miyon euro teklif etti. İspanyol ekibi ise 6 milyon euro istiyor. Aradaki 1 milyon euroluk farkta anlaşma sağlanırsa, transfer kısa süre içerisinde bitecek.

G.Saray dev transferde mutlu sona çok yakın!
G.Saray dev transferde mutlu sona çok yakın!
GİRİŞ 14.06.2019 19:51 GÜNCELLEME 14.06.2019 19:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kadrosuna yeni isimleri katmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son dönemlerde hızlandırdığı Ever Banega transferini mutlu sonla noktalamak istiyor.

Mbaye Diagne'yi en az 13 milyon euro bedelle satmayı planlayan sarı-kırmızılıların, Luyindama'ya 5 milyon euro bonservis bedeli ödendiği için Finansal Fair-Play nedeniyle harcayabileceği 8 milyon euro bulunuyor.

YILLIK ÜCRETTE ANLAŞMA TAMAM

Galatasaray, bu paranın 3 milyon eurosunu Muriç'e, 5 milyon eurosunu ise Banega için kullanmak istiyor. Arjantinli futbolcuyu 3 milyon euro yıllık maaş ödemesine ikna eden sarı-kırmızılılar, bonservis konusunu da halletmeye çalışıyor.

G.SARAY 5 VERİYOR SEVİLLA 6 İSTİYOR

Sevilla ile yaplan görüşmelerde Banega'nın menajerini araya sokan Galatasaray, bonservis ücretini 6 milyon euroya kadar düşürdü. Ancak sarı-kırmızılılar FFP gereği bu fiyatı 5 milyon euroya indirmek için uğraşıyor. Aradaki 1 milyon euroluk fark kapanırsa transfer gerçekleşecek.

Öte yandan, Arjantinli futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için Boca Juniors'tan gelen teklifi reddettiğini de gelen bilgiler arasında.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon çıktığı 51 maçta 8 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 12
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    elinde 8 milyon bulunuyor derken? kim verecek o adama 13 milyonu? ayrıca o giderse forvete kimi koyacaksınız?
    Cevapla
  • Elbyli58 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor gibi altyapıdan cevherler çıkarın.Bu ne ya yabancıların emekli mekanına çevirdiniz kulübü
    Cevapla
  • Haso 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim bu kulup yöneticilerin zerre kadar beyin yok o kadar footbol sevdalisi olsakda yok yok kardesim biz kim footbol yetistirme kim adamlara 6 million veriyorsun haram olsun
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs hani cok iyiydi satmadan alamiyor
    Cevapla
  • Kim aç. Kim tok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakma alttaki arkadaşın yazdığına. Fibada gs nin 15 bjk nin 16 dosyası varmış..fenerin se yok Bunlar 15 senenin 10unda şampi ligine gittiler. Fenere 10 yıldır gidemiyor. Kim aç kim tok kim büyük kim küçük. Değerlendirmesini size bırakıyorum
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım Gs anlaşma yaptı bütçe disiplinini sağladı gelir gider dengesinin kontrolünü sağladı ve bunu 2021 e kadar yapmak zorunda bu sekilde devam ederse zaten en borcsuz olur Gs
    Cevapla
  • almayın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisiz oyuncuları alın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle