Menajer konuştu! Belhanda ve Onyekuru...

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Belhanda ve kiralık sözleşmesi sona eren Onyekuru için temsilci William D'Avilla açıklamalarda bulundu.

Menajer konuştu! Belhanda ve Onyekuru...
Menajer konuştu! Belhanda ve Onyekuru...
GİRİŞ 06.06.2019 11:44 GÜNCELLEME 06.06.2019 11:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın ön plana çıkan oyuncuları Henry Onyekuru, Younes Belhanda'nın temsil hakkını elinde bulunduran William D'Avila, Radyospor'da gündem yaratacak açıklamalar yaptı. 

 

 

Radyospor'a konuşan D'Avila, Belhanda'nın durumuyla ilgili net bilgiler verdi.

“Galatasaray'da mutlu, ama Monaco hâlâ ilgileniyor; Al Hilal ve Al İttihad ısrarla transfer etmek istiyor”

 

 

D'Avila, "Belhanda şu anda Galatasaray'da mutlu; ancak biz önümüzdeki günlerde ne olacağını bilmiyoruz. Monaco hâlâ onunla ilgileniyor. Suudi Arabistan'ın en iyi kulüpleri Al Hilal ve Al İttihad onu transfer etmeyi çok istiyor. Ve onun İspanya'da, La Liga'da oynamak gibi bir hayali var. Ne olacak, göreceğiz. Umarım Galatasaray'da kalır ve üstüste üçüncü şampiyonluğun gelmesine yardımcı olur. Unutmamak gerek, Belhanda oynadığı her takımda, hep,  kazanan oldu. Fransa'da Montpellier'de şampiyon oldu. Dinamo Kiev'le hep şampiyonluklar yaşadı. Schalke 04, Almanya'nın en iyi üç takımından bir tanesi, Nice, Fransa'nın tarihsel olarak en iyi 5 kulübünden bir tanesi, Galatasaray'la iki şampiyonluk, bir kupa başarısı var" dedi.

"Belhanda ilk giden olmaz"

Galatasaray'ın bazı oyuncularla yolları ayırması gerektiği yönündeki soruya ise William D'avila, "Evet bunu biliyorum; bu durum belki Galatasaray'ın için bir zorunluluk; fakat Belhanda gönderilecekler arasında ilk sırada yer almıyor. Galatasaray için önemli bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Belki ondan önce bir ya da iki oyuncu satılabilir. İspanya'dan bazı kulüpler onunla ilgileniyor; ama resmî bir teklif şu anda yok" şeklinde konuştu. 

Onyekuru Galatasaray'da kalacak mı?

Geride kalan sezonda Galatasaray en başarılı oyuncularından bir tanesi olan Henry Onyekuru'nun 3,5 yıldır temsilciliğini yaptığını belirten D'Avila, genç yıldızın durumu hakkında da konuştu.

D'Avila, "Henry ile ilgili İspanya'dan çok sayıda teklif aldık. Valencia, Sevilla ve Real Betis tekliflerini sundu.  Bir de Espanyol var. Ancak şu anda durumu netleşmedi.  Henry, Galatasaray'da gerçekten çok mutlu.  Galatasaray'da kalması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Şu anda en çok yoğunlaştığımız konu, nasıl bir yol buluruz da Henry Onyekuru Galatasaray'da devam eder şeklinde. İki kulüple birlikte çözüm arıyoruz. Everton, Galatasaray'da kalmasına sıcak bakıyor; zaten ellerinde 4 kanat oyuncusu var. Bakalım ne olacak. Ama Henry'e soracak olursanız, kesinlikle Galatasaray'da kalmak istiyor" dedi. 

Onyekuru konusunda Galatasaray daha mı şanslı?

Galatasaray'ın Onyekuru'ya talip olan Valencia, Sevilla, Real Betis ve Espanyol'a oranla daha çok şansı olup olmadığı yönündeki soruya ise D'Avila, "Bu bir yarış, şartlara ve kimin daha ikna edici olduğuna bağlı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin sampiyonlugundaki en buyuk katkiyi bu suratli cocuk yapti. Suratiyle 2 3 oyuncuyu rahat gecti hep ve defans arkasina uzagina atilan toplara cok rahat yetisti. Iste ligimizdeki kanat oyuncularida boyle olmali. Bruma ve bunu kanatlara koyan takim jet olur jet.
    Cevapla
  • asd 4 yıl önce Şikayet Et
    kesınlıkle kalmalı
    Cevapla