Fatih Terim 'Hagi'sini buldu! 'Kesin alın'

Sezonun bitmesiyle transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Sevilla'dan Ever Banega'yı bitirmeye çok yakın. Fatih Terim bu transfere öncelik verilmesini istedi.

GİRİŞ 06.06.2019 09:52 GÜNCELLEME 06.06.2019 10:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası gören iki önemli isim de hem İspanya hem de İtalya'da top koşturdu. Eğer Ever Banega işi olursa o da Hagi gibi 31 yaşında "Aslan" olacak.

 

 

Galatasaray büyük bombayı patlatmak üzere; aynı 1996 yazında olduğu gibi... 23 yıl önce dünyanın en iyi orta sahalarından biri olan Hagi'yi transfer eden sarı-kırmızılılar şimdi La Liga ve Arjantin Millî Takımı'nın en büyük yıldızlarından Ever Banega'yı kadroya katmaya çok yakın. 

Sevilla Kulübü'nün yeni sezon öncesi takımda düşünmeyip satış listesine koyduğu yıldız oyuncu için Galatasaray Kulübü kesenin ağzını açtı. Arjantin'in Boca Juniors kulübünün de çok istediği Banega için sarı-kırmızılıların yabancıları Mariano Filho ve Yuto Nagatomo'yu devreye soktu. Mariano'nun Sevilla yıllarından Arjantinliyle dostluğu bulunurken Nagatomo da Inter'de Banega ile birlikte forma giymiş ve takım arkadaşlığı yapmıştı.

TERİM ÇOK İSTİYOR

Hem Nagatomo hem de Mariano, Banega'nın Galatasaray'a gelmesi için sağlı sollu oyuncuyu ikna etmeye çalışıp, sarı-kırmızılı takımın büyüklüğü anlatıyor. Teknik direktör Fatih Terim 2019'un Hagi'si olarak gördüğü oyuncuyu takımda görmeyi çok isterken, efsane 10 numara ile Arjantinli yıldız arasında pek çok ortak nokta bulunuyor. Banega sarı-kırmızılılara imza atarsa Hagi ile aynı yaşta Galatasaray forması giymiş olacak. İkisi de hem La Liga'nın hem de İtalya'nın tozunu yutmuş futbolcular. İkisi de dünya kupasında boy göstermiş, dünyanın en büyük turnuvasında yıldızlarını parlatmış isimler. Banega 1,74, Hagi 1,72 boyunda. İkisinin de Avrupa kupası başarısı var.

458 MAÇTA 44 GOL

Piyasa değeri 20 milyon avro civarında olan Ever Banega son dört sezondur Sevilla forması giyiyor. Arjantin Millî Takımı ile 65 maça çıkan ve altı golü bulunan Benega'nın kulüp kariyerinde ise 458 maçta 44 golü var. (Türkiye)

YORUMLAR 20
  • Galatasaraylı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çöp olmuş.. Sakın Almayın..
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    yusuf yazıcıyı alin 30 m euro verin. Genc olacak ve yillarca hizmet edecek gs ye cok uzaklara gitmeye gerek yok bi bakin etrafımızda cok yetenekli turk topcular var
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi olabilir, çok iyi olsa ben niye görmedim, Hagi gibi olmak çok zor, adını dünya ya ispatlamak istiyorsa, gelsin başarılı olsun bizde görelim.
    Cevapla
  • byx68 4 yıl önce Şikayet Et
    458 macta 44 gölü bende atarim. bu nasil yildiz simdi?
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Hagi ispatlamis biri kiyaslanamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle