F.Bahçe'den G.Saray'a transfer! 2+1 yıllık...

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinden anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı yönetim, talep edilen imza parasını ortadan kaldırması durumunda transferi resmi olarak açıklayacak.

F.Bahçe'den G.Saray'a transfer! 2+1 yıllık...
F.Bahçe'den G.Saray'a transfer! 2+1 yıllık...
GİRİŞ 04.06.2019 00:07 GÜNCELLEME 04.06.2019 12:00
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarına start veren Galatasaray, Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'in ardından bir hamle daha yaptı ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile prensip anlaşmasına vardı. Fenerbahçe'de Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmeyen Şener Özbayraklı ile masaya oturan sarı-kırmızılı futbolcu, milli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinden prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon euro maaş alan Şener ile TL üzerinden prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı yönetim, talep edilen imza parasını ortadan kaldırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Şener'in sözleşmesinde garanti ücret, maç başı, şampiyonluk primi ve performans primini devreye sokacak olan Galatasaray, +1 yıl opsiyonu milli futbolcunun maç sayısına göre devreye sokacak.

Talep edilen 1 milyon euroluk imza parasını ortadan kaldırmaya çalışan sarı-kırmızılı yönetim, bu miktarın ortadan kaldırmasının ardından transferi resmi olarak açıklayacak. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 46
  • Naci 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'da oynamasa bile gideceği takımda Galatasaray karşı pasifize oynar. Galatasaray Türkiye'de oyuncu kalmadı hepsini istiyor. Al bayram Terim Taktiği olsa gerek
    Cevapla
  • canoğlucan 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e hayrı yok, GS ya mı olacak. Bu sistemi ve hedefi kaldıracak bir futbolcu değil.. GS Şener'i alması tam bir saçmalık
    Cevapla
  • GS li 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun la mı Avrupa yi sallayacaz? Bunu alana kadar iki tane genç yetenek al da para kazan,bu ancak kazık olur bize.Adının geçmesi bile akıl alır gibi değil..Gidince dönmeyi unutan bir bek bu..
    Cevapla
  • Cimbomlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray bu Şeneri nasıl alır anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk fena değildi neden gönderiliyor anlamadım
    Cevapla
  • heheh 4 yıl önce Şikayet Et
    AYNEN TIPKI RONALDO GİBİ OYNADIDA BİZ OYNATMADIK DEMİ he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle