G.Saraylıları yıkan gerçek! Dünya onu konuşuyor...

Norveç'in U20 Dünya Kupası grup maçlarında Honduras'ı 12-0 yendiği karşılaşmada 9 gol atan Erling Haland'ın Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.05.2019 15:12 GÜNCELLEME 31.05.2019 15:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

20 yaş altı Dünya Kupası C Grubu 3'üncü maçında Norveç ile Honduras karşı karşıya geldi. İki takımın da gruptan çıkma şansının kalmadığı maçta Norveç, Honduras'ı 12-0 yenerek, bir rekora da imza attı.

 

 

Bu karşılamaya İskandinav ülkesinin aldığı skor kadar, Erling Haland'ın attığı 9 gol de damga vurdu. 18 yaşındaki forvet oyuncusu, bir 20 yaş altı Dünya Kupası maçında en fazla gol atan oyuncu oldu. Bu alanda rekor, 1997 yılında Kore Cumhuriyeti'ne 6 gol atan Brezilyalı Adailton'a aitti.

GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞ

 

 

2000 doğumlu Haland'ı 2018 yılında takip eden Galatasaray'ın, geçen yaz transfer döneminde o dönemki takımı Molde ile bonservis pazarlığı yaptığı ortaya çıktı. Habere göre Molde genç futbolcusu için 2,5 milyon euro bonservisi peşin istedi. Maddi açıdan sıkıntılı olan Galatasaray ise 3 milyon euro teklif edip taksitli ödeme teklif etti ancak Molde bunu kabul etmedi. Sezonu takımında açan Haland, devre arasında Avusturya ekibi Salzburg'a 5 milyon euro karşılığı transfer oldu.

YORUMLAR 6
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Diagne varken ne gerek var?
    Cevapla
  • Burak554 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilencilerde gs ya kaf söylüyor
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    GS maddi açıdan hep sıkıntılı zaten. Kupaları alırsın, şampiyon olursun ama açlıktan ölürsün
    Cevapla
  • gs sk 4 yıl önce Şikayet Et
    acayip yikildim, kalkamiyorum yaaa
    Cevapla
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    gruptan çıkamamışlar, neyim kafasındasınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle