PFDK'dan Hasan Şaş'a tarihi ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş'a sportmenliğe aykırı hareketi, görevliye yönelik saldırısı ve tekerrürü nedeniyle 8 maç ceza verdi.

PFDK'dan Hasan Şaş'a tarihi ceza!
PFDK'dan Hasan Şaş'a tarihi ceza!
GİRİŞ 30.05.2019 16:42 GÜNCELLEME 30.05.2019 19:48
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

PFDK, Galatasaray - Başakşehir maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi, görevliye yönelik saldırı ve hareketlerin tekrarı nedeniyle Galatasaray yardımcı teknik direktörü Hasan Şaş'a 8 maç men cezası verdi.

 

 

Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar'a ise rakip takım mensuplarına yönelik hakareti nedeniyle 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Öte yandan daha önce yapılan açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e Başakşehir maçında yaşananlar nedeniyle 3 maç, yardımcı antrenörü Ümit Davala'ya ise 1 maç ceza verildiği açıklanmıştı.

 

 

PFDK'NIN HASAN ŞAŞ AÇIKLAMASI

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın, 19.05.2019 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MEDIPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi, görevliye yönelik saldırısı ve tekerrürü nedeniyle takdiren 8 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 31.200.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. idarecisi ŞÜKRÜ HANEDAR'ın, rakip takım mensuplarına yönelik hakareti nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

YORUMLAR 36
  • kosovali 4 yıl önce Şikayet Et
    futbolcuyken doping yaparak diger futbolcularin hakkini calan bir emek hirsizi ancsk fatih terim gibi birinin sayesinde ve sadece turkiye gibi bir ulkede antrenorluk yapar zaten.başka bir yerde dopingciyi antrenör yaparlarmi?
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    8 maç az olmuş ebedi men etmek gerekir.
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Surekli gerginlik yaratan bir insan. Tekrarlanırsa bence lisansı iptal edilsin. Volkan, Emre, Hasan, gibiler yakışmıyor Türk futboluna
    Cevapla
  • MurtazaUsta 4 yıl önce Şikayet Et
    küfür hakaret edepsizlik dünyanın hiçbir yerinde harbi delikanlılık değildir.
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke onun kadar harbi delikanlı olabilseniz.
    Cevapla
  • Entelabi 4 yıl önce Şikayet Et
    cok az...bu futboldan men edilmeli her zaman dovus kufur kavga..
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanda utanma arlanma kalmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle