'Galatasaray Iraklı golcüye teklif yaptı!'

Irak Ligi takımlarından Al-Shorta'da forma giyen 18 yaşındaki forvet oyuncusu Mohanad Ali ile ilgili flaş bir transfer açıklaması geldi. Devre arasında Galatasaray'ın Mohanad Ali için transfer teklifinde bulunduğu duyuruldu.

'Galatasaray Iraklı golcüye teklif yaptı!'
'Galatasaray Iraklı golcüye teklif yaptı!'
GİRİŞ 11.04.2019 13:48 GÜNCELLEME 11.04.2019 20:59

Avrupa'nın birçok kulübünün takibinde olan Mohanad Ali ile ilgili konuşan Al-Shorta Başkan Yardımcısı Wahab El-Taei "Juventus, AEK, Benfica, Genk, Galatasaray ve Birleşik Arap Emirliklerinden Al-Ain devre arasında transfer teklifi yaptı. Juventus, 1 milyon 750 bin euro ile en yüksek rakamı teklif etti. Ancak Mohanad Ali, Al-Ain'e gitmek istediği için diğer tekliflerle ilgilenmedi." dedi.

 

 

Başkan yardımcısı Wahab El-Taei ayrıca "Mohanad Ali kişisel ve ailesel nedenlerden ötürü transfer tekliflerini olumsuz yanıt verdi ve Avrupa'ya gitmek istemedi. Biz artık Mohanad Ali'yi Avrupa'ya gitmesi için ikna etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Al-Shorta ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mohanad Ali'nin hangi takıma transfer olacağı Irak'ta şimdiden merakla bekleniyor. (Sporx)