Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in seçim planı!

Galatasaray'da idari ibrasızlık kararına tedbir koyduran ve seçimi sonbahara bırakan başkan Mustafa Cengiz yönetimi, başarılı bir transfer dönemi geçirip bunu sandıkta lehine çevirmek istiyor.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in seçim planı!
Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in seçim planı!
GİRİŞ 09.04.2019 10:12 GÜNCELLEME 09.04.2019 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da artık rota Fenerbahçe derbisine dönse de yönetimle alakalı konular da gündemden düşmüyor. Olağan genel kuruldaki ibrasızlıkla başlayan süreçte geçen hafta hem denetim kurulu hem de yöneticilerin ibrasızlığa tedbir istemi mahkemeler tarafından onaylanmıştı. Rahat bir nefes alan başkan ve kurmayları tedbir kararının akabinde dava yoluna gidecek.

 

 

Genel kurulun kararını yok saymak istemeyen yönetimde "Seçime gidilmeli" sesleri yükselmişti ancak "Şimdi mi, eylül ayı mı?" tartışması yaşanıyordu. Fenerbahçe derbisi öncesi toplanan yönetim, son karar olarak sonbahar dedi... Galatasaray yönetimi en geç ekim ayında sandığa gidecek.

Notunu artıracak

 

 

Peki yönetimin şimdi değil de bu işi sonbahara bırakmasının ardında neler var? Şu an ligin resmi kesin olarak çizilmiş değil. Galatasaray şampiyonluk mücadelesinde ama daha bitime 7 hafta bulunuyor. Bu süreçte yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluktan yönetim etkilenmek istemiyor. Mevcut yönetim geçirdiği üç transfer dönemini finansal olarak olumlu geçirse de, özellikle geçen yaz ve bu kış bir hayli eleştiri almıştı. Gomis'in satılması, yerine santrfor alınmaması, ocak ayında ise golcülerin son dakikaya bırakılması yönetimin notunu düşürmüştü. Bu sebeple sarı-kırmızılı yönetim bu defa transfer döneminde yüksek not alıp, arkasındaki rüzgarı büyütüp, seçime daha güçlü şekilde gitmeyi hedefliyor.

Bileği bükülmüyor

Şampiyonluk yolunda Başakşehir ile çekişen ve aradaki farkı eritmeye çalışan Galatasaray sezonun ikinci yarısında yüksek bir performans gösterdi. Süper Lig'in ikinci bölümünde 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik geldi. (Türkiye)

YORUMLAR 1
  • veli 4 yıl önce Şikayet Et
    cengiz baskan basarii oldugu icin kiskanildi liseliler tarafindan gs kulübünü batiran liseli dursun özbek ses cikarmayanlar baktilarki kulüp kara gecti paralar ucusuyor yiyiciler kisaca akbabalar les varmis gibi ortalikta ötmeye basladilar
    Cevapla