Yarsuvat: 'Mustafa Cengiz seçime gitmezse...'

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesinin ardından yaşanan krizle ilgili eski başkanlardan Duygun Yarsuvat bir açıklama yaptı.

Yarsuvat: 'Mustafa Cengiz seçime gitmezse...'
Yarsuvat: 'Mustafa Cengiz seçime gitmezse...'
GİRİŞ 29.03.2019 11:44 GÜNCELLEME 29.03.2019 11:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kulübü taraftarın yönetmediğini söyleyen Yarsuvat; "Mustafa Cengiz'e 'Dağdan inip şehirliyi kovamazsın' lafını 6 ay önce dedim. Neden şimdi bunu ısıtıyorlar? Taraftar tepkisi var. Kulübü taraftar yönetmiyor. Genel Kurul, Galatasaray menfaati dışında düşünmez. Mahkemeye gidebilirler. Seçim kararı çıkmazsa biz de gideceğiz." dedi.

 

 

G.SARAY YÖNETİMİNDEN TEPKİ

Yarsuvat'ın Sözcü gazetesine yaptığı bu açıklamalara Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay sosyal medyadan tepki gösterdi: Galatasaray’ımız zarar görmesin diye her türlü dikkat ve özeni gösterdiğimiz bu süreçte, ısrarla kaos ortamı yaratmaya çalışarak, kime ve neye hizmet etmeye çalışıyorsunuz.

 

 

YORUMLAR 9
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarın yerinde olsam bu YARSUVAT istifa diye bağırırım taglar açarım. Bunun gibi 3-5 kişi var. GS ye zarar veriyorlar. Bir de hala durumu anlamaktan uzaklar. Her sene seçim mi olur? GS ye başkan olmak zulüm gibi. Başkana Allah kolaylık versin.
    Cevapla
  • Hulusi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir GSli olarak, liselilerden bıktım. Ben lise takımı tutmak istemiyorum. Tüm Türkiyeye mal olmuş, Tüm Türkiyenin Galatasarayını Tutmak istiyorum.
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    bu duygun gs kulünü babasinin cifligi saniyor 70 yasini geceni kulüpten atacaksiniz gs kulübü malesef acizler huzur evi olmus
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    GS den uzak durun GS sadece lise değildir keşke Fatih terim başkan olsa Okan buruk hoca
    Cevapla
  • rüknettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray halkın takımıdır. Arma bir zümreye ait olamaz. bu üstün görme siyonistlerin kafatasçıların işidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle